“TREBUIE SĂ FIM CONȘTIENȚI CĂ LUCRURILE NU VOR MAI FI LA FEL DE ACUM ÎNAINTE…”

Distribuie pe:

Stimați târgumureșeni, în mijlocul acestei pandemii cred că ar fi momentul să facem o reflecție serioasă! Trebuie să fim conștienți cu toții că lucrurile nu vor mai fi la fel de acum înainte! Acest virus ne arată foarte clar slăbiciunile oamenilor și cred că sunt multe aspecte care trebuie analizate.

Suntem tot mai conștienți de faptul că multe depind de noi, de fiecare în parte. Sub ochii noștri s-au întâmplat atâtea erori, și suntem la fel de responsabili pentru ele, deoarece, în superficialitatea noastră, le-am acceptat sau nu ne-a păsat.

Vă recomand ca, în momentul acesta, în timp ce stați în casă, și vă recomand să stați în casă, să analizați cu mare responsabilitate și cu înțelepciune fiecare gest și fiecare decizie pe care o vom lua de acum înainte.

În încheierea acestui mesaj aș dori sa-l felicit pe parlamentarul Vass Levente, singurul parlamentar de Mureș care a participat la ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, venind cu o propunere de sprijinire a oamenilor în aceste situații de criză, prin intermediul unor ONG-uri.

Lasă un comentariu