VESTE BUNĂ: POȘTAȘII ADUC PENSIILE MAI DEVREME!

Distribuie pe:

Poșta Română anunță că face demersuri ca pensiile să ajungă mai repede la beneficiari, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înaintea sărbătorilor pascale.

„Nu doar că ajung toate pensiile la timp, dar ajung începând cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestațiilor sociale, a pensiilor este 1-15 aprilie.

Totodată, încercăm să găsim o variantă cât mai eficientă să punem banii în plic pentru a limita interacțiunea dintre pensionari și factorii poștali, astfel încât momentul în care se aduc efectiv banii în casa omului să dureze cât mai puțin, să fie banii prenumărați, să putem să transmitem direct plicul respectiv.

De asemenea, avem rugămintea față de absolut toți pensionarii, în măsura în care este posibil, să folosească pixuri proprii în momentul în care semnează taloanele de pensii și se atestă că am dus respectivele pensii în casa omului. Distanța este cea pe care am recomandat-o, evident, tuturor colegilor mei să o păstreze, de 1,5 - 2 metri, a declarat Horia Grigorescu, director general executiv al companiei Poșta Română, citat de mediafax.ro.

Lasă un comentariu