CLASE DIGITALE

Distribuie pe:

Ieri, 1 aprilie, s-a lansat Naradix - modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.

La clasele digitale Naradix vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Astăzi, 2 aprilie, începând cu ora 16, dr. Mihail Pautov va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie, de la ora 18, Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

Modulul de clase digitale este organizat în cadrul inițiativei “Reacție pentru educație”, derulată în urma parteneriatului dintre Ministerul Educației și Cercetării și Narada, informează Ministerul Educației și Cercetării.

Lasă un comentariu