TRIST, FOARTE TRIST... TEAMA DE CORONAVIRUS NAȘTE MONȘTRI

Distribuie pe:

Un tânăr italian care lucra ca asistent medical și-a strangulat iubita, doctoriță, într-un acces de furie, mărturisind Poliției că a recurs la acest gest pentru că i s-a părut că iubita lui l-ar fi infectat cu coronavirus.

Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă după ce iubitul ei, Antonio de Pace, a sunat la Poliție pentru a-și anunța fapta.

În momentul în care au ajuns la locul crimei, oamenii legii l-au găsit pe tânăr cu venele tăiate. Transportat de urgență la spital, colegii de muncă ai iubitei ucise i-au salvat viața. Ambii tineri lucrau la un spital din Sicilia.

„Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus", le-a declarat bărbatul polițiștilor, potrivit New York Post, citat de libertatea.ro.

Însă, ironia sorții! Testele ulterioare au arătat că nici criminalul și nici doctorița ucisă nu aveau COVID-19!

Cu câteva zile înainte de a fi ucisă, tânăra doctoriță Lorena Quaranta scria într-o postare pe Facebook: „Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și dragoste pentru viață. Trebuie să arătăm respect pentru sine, pentru familie și pentru țară. Trebuie să ne amintim de cei care și-au dedicat viața să îngrijească bolnavii"...

Lasă un comentariu