“ACUM TREBUIE SĂ EVITĂM CEA MAI MARE RUȘINE! DUPĂ VIRUS, MERGEM CU TOȚII LA PSIHIATRIE!” AVERTISMENTUL LUI MIRCEA LUCESCU

Distribuie pe:

Mircea Lucescu (74 de ani) a dorit să lanseze un avertisment pentru fotbaliștii profesioniști în contextul pandemiei de COVID-19. “Il Luce” a oferit un interviu pentru italienii de la Tuttomercatoweb, în care a explicat cum își petrece timpul în autoizolare și chiar a făcut o glumă în acest sens. Mai mult, tehnicianul român i-a îndemnat pe jucători să accepte reducerea salarială, pentru a evita cel mai rușinos lucru din fotbal, adică falimentul. “Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu, Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie”, a spus Lucescu. “Trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul, trebuie să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine”, a mai spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a refuzat o ofertă de la Fenerbahce

Chiar dacă pandemia de COVID-19 a dus la suspendarea campionatelor, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte. După demiterea lui Ersun Yanal, oficialii lui Fenerbahce s-au orientat către Mircea Lucescu în ceea ce privește poziția de antrenor principal al echipei. Presa din Turcia susține că tehnicianul de 74 de ani a dat un răspuns final formației care ocupă locul 7 în campionat. Lucescu a dorit să primească 6 milioane de euro pentru un contract pe doi ani, plus încă un milion pentru restul de partide rămase din actuala stagiune. În cele din urmă, însă, turcii de la Sabah au anunțat că antrenorul român a refuzat oferta venită din partea lui Fener. Se pare că Mircea Lucescu s-a întâlnit cu oamenii din conducerea echipei, însă a refuzat să preia echipa din cauza faptului că nu ar fi fost convins de proiectul pe care oficialii lui Fenerbahce i l-au prezentat.

Lasă un comentariu