DUPĂ CE S-AU INFECTAT CU COVID-19, DOI MEDICI CHINEZI AU IEȘIT DIN COMĂ CU... PIELEA NEAGRĂ!

Distribuie pe:

Medicii Yi Fan și Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au contractat noul coronavirus în luna ianuarie, în timp ce îngrijeau pacienți de Covid-19 la Spitalul Central din Wuhan (China), orașul de unde a izbucnit actuala criză de sănătate.

Grav atinși de boală, cei doi au fost conectați la ECMO (oxigenarea extracorporală arterio-venoasă cu membrană), un dispozitiv folosit în cazul insuficienței cardiace sau insuficienței respiratorii.

“Acum, imaginile cu ei fac înconjurul lumii. Cei doi medici s-au trezit din comă, dar au pielea... de culoare neagră!

Această transformare a rezultat din cauza hematoamelor formate între timp, ca efect secundar. Medicii chinezi știau de acest risc în momentul în care au administrat tratamentul, dar susțin că efectele sunt reversibile.

Intervievat pe patul de spital, Yi Fan spune că se simte mai bine. El recunoaște că i-a fost frică de moarte și că a avut coșmaruri. Din păcate, colegul său, Li Wenliang, care a dat alerta în legătură cu noul coronavirus și a fost sancționat pentru acest lucru de autorități, a decedat în februarie”, potrivit postului de televiziune CGTN, citat de adevarul.ro.

Lasă un comentariu