OPTIMISMUL ÎN PANDEMIE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Pandemia de coronavirus a adus omenirea în pragul disperării, însă astrologica.ro ne asigură că fiecare dintre noi își poate păstra speranța și optimismul, exploatându-și trăsăturile de caracter pozitive, specifice zodiei în care s-a născut.

Berbec - Tu ești o persoană pozitivă în mod natural, alegi să te simți bine cu tine însăți și te bucuri de viața ta, așa că tot timpul încerci să înlocuiești obiceiurile negative cu unele pozitive. Te simți mai degrabă inspirat decât învins de greutățile vieții, pentru că te vei gândi la ce merge prost și vei încerca să schimbi situația. Să fii flexibil și deschis în fața schimbărilor te ajută să rămâi optimist.

Taur - Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci pentru a rămâne pozitiv este să limitezi numărul de ore pe care îl petreci urmărind știrile, stând online sau citind orice informație negativă și deprimantă. Când ești prea expus la negativitate, starea de spirit și nivelul de energie vor scădea, iar tu devii nefericit și anxios.

Gemeni - Reușești aproape întotdeauna să îți focalizezi atenția asupra aspectelor pozitive ale vieții, în loc să te concentrezi pe probleme. Faci tot ce poți pentru a aduce schimbări, fie că este vorba de voluntariat sau donații. De asemenea, cauți binele și micile bucurii ale vieții, peste tot în jurul tău, încerci să fii realist cu tot ce se întâmplă, fără să îți pierzi însă optimismul. Și, reușești!

Rac - Reușești să rămâi pozitiv, având grijă de tine și de oamenii pe care îi iubești. Încerci să nu îți faci prea multe planuri sau să te suprasoliciți singur. Știi că ai nevoie de activitate fizică, în fiecare zi, pentru a-ți limpezi mintea și pentru a te simți mai bine. Ai grijă de tine și ești atent la modul în care îți petreci timpul, pentru că știi cât de important este să nu te grăbești, să mănânci sănătos și să zâmbești.

Leu - Pentru a rămâne pozitiv trebuie să te înconjori de oameni pozitivi care scot tot ce ai mai bun în tine. Chiar dacă ai o mulțime de cunoștințe și admiratori, doar doi, trei îți sunt prieteni foarte apropiați. Nu ai timp pentru oamenii care te trag în jos, ci vrei ca cei din viața ta să te provoace să fii mai bun și să te ajute să evoluezi.

Fecioară - Reușești să rămâi pozitiv, fie rezolvând o problemă, fie să creând ceva cu propriile mâini. Când ai activități creative, obții un sentiment de pace și de mulțumire. Adori să înveți, așa că proiectele în care te implici nu trebuie să fie despre ceva la care ești deja bun, ci despre ceva cu totul necunoscut, care te provoacă și te face să te simți bine în același timp.

Balanță - Dacă începi să devii puțin pesimist, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discuți cu un prieten sau cu un mentor care să te inspire. A fi în jurul oamenilor pozitivi te face să te simți mai bun, iar comunicarea cu ei îți face și mai mult bine. Ai tendința de a vedea lucrurile din perspectiva altcuiva, iar atunci când treci printr-o perioadă mai dificilă, să vezi lumea din perspectiva unei persoane pozitive, poate schimba complet lucrurile pentru tine.

Scorpion - Poți foarte ușor să intri într-o pasă proastă atunci când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori și îți alimentezi singur starea, gândindu-te la cele mai rele scenarii. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a redeveni pozitiv este, pur și simplu, să râzi mai des. Dacă asta înseamnă să te uiți la o emisiune stupidă sau un videoclip haios cu pisici pe Youtube, atunci fă-o! Râsul este cel mai bun medicament pentru tine.

Săgetător - Cea mai bună modalitate de a rămâne pozitiv este să intri în contact cu natura. Lumina soarelui, ciripitul păsărilor și foșnetul frunzelor te duc într-o lume magică în care te liniștești. De asemenea, faptul că îți place aventura și adori drumețiile și călătoriile, te ajută să capeți optimism cu privire la viitor și să fii încântat de ceea ce urmează să experimentezi.

Capricorn - Ești o persoană foarte practică, dar asta nu înseamnă că nu apreciezi lucrurile bune din viața ta. Când vei avea nevoie de o doză de optimism, fă-ți o listă cu toate lucrurile pentru care ești recunoscător și încearcă să nu le uiți. Lista ta va include locul de muncă, familia, un acoperiș deasupra capului și... mâncare. Să enumeri micile bucurii ale vieții și să arunci o privire asupra listei atunci când simți nevoia, te menține pozitiv.

Vărsător - Pentru a rămâne pozitiv, trebuie să te deconectezi de lume și să te bucuri de timpul petrecut de unul singur. Asta înseamnă că nu există nici social media, nici telefon. Astfel, poți medita și îți poți goli mintea. Dacă simți nevoia să te îndepărtezi de grijile și problemele care trebuie rezolvate este total în regulă, atât timp cât fuga de responsabilități nu este de lungă durată...

Pești - Poți scăpa de sentimentele negative, fiind creativ: pictând, scriind sau cântând. Dacă traversezi o perioadă dificilă, toate aceste lucruri te vor ajuta să conștientizezi frumusețea, bunătatea și dragostea care te înconjoară. Arta te ajută să rămâi pozitiv și să redescoperi micile bucurii ale vieții, cărora uităm să le dăm importanță.

Lasă un comentariu