BANI EUROPENI PENTRU TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Autoritățile publice locale beneficiază în continuare de finanțarea de proiecte importante pentru comunitate: pentru 12 municipii din țară (Vaslui, Târgu-Mureș, Marghita, Dej, Brad, Pitești, Călărași, Slobozia, Orșova, Ploiești, Caransebeș, Reșița) au fost alocate 28.612.196 de lei. De asemenea, fonduri europene în valoare de 13.700.990 de lei vor fi direcționate către patru județe (Buzău, Ialomița, Giurgiu și Dâmbovița).

“Programele operaționale pot deveni instrumentul cel mai important pentru accesarea de fonduri de către autoritățile locale, iar faptul că am semnat contracte POCA ce depășesc 42 de milioane de lei demonstrează, încă o dată, eficiența și accesibilitatea acestor programe gestionate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației”, declara ministrul Ion Ștefan.

Printre cele patru municipii cu Proiecte POCA se numără și Târgu-Mureș. Sprijinul financiar pentru “Planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul Municipiului Târgu-Mureș”, bugetul total este de 3.993.535 de lei, informează Serviciul Comunicare al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

 

Lasă un comentariu