PACHETE ESENȚIALE PENTRU “BAC”

Distribuie pe:

“Eseuri elaborate pentru reușita la Bacalaureat” + “Teste rezolvate la Limba și literatura română - profil UMAN”

1. Culegerea de comentarii și eseuri elaborate aduce acum un plus de valoare și metodă în pregătirea și susținerea în scris la limba română!

Fiecare eseu beneficiază de un plan, o structură fixă ușor de urmărit de elev, care-l ajută în structurarea propriei gândiri și elaborarea de idei coerente pentru redactarea propriului eseu.

2. Culegerea de “Teste rezolvate la limba română - profil uman” conține 50 de teste rezolvate.

***

“Teste rezolvate la matematică” + “Teste rezolvate la Limba și literatura română - profil REAL”

1. Culegerea de “Teste rezolvate la limba română - profil real” conține 150 de exerciții rezolvate, și cuprinde indicații de rezolvare (ce trebuie să conțină fiecare subiect, ce puncte trebuie atinse în argumentare).

2. Culegerea de “Teste rezolvate la matematică” include 600 de exerciții rezolvate la matematică, pentru pregătirea și reușita la examenul de bacalaureat (specializările M1: matematică-informatică, M2: științe ale naturii, și M2: tehnologic).

***

 “Geografie. Teste rezolvate Bacalaureat”

Spre deosebire de materialele existente pe piață, Culegerea de 50 teste rezolvate la Geografie pentru reușita la Bacalaureat conține și rezolvările complete ale testelor!

Cele 50 de teste, pregătite de o echipă de profesori experimentați, respectă întocmai programa școlară aprobată de MEN pentru 2020, sunt alcătuite după modelul testelor de pe foaia de examen și permit o recapitulare rapidă, ușoară și eficientă a materiei.

Lasă un comentariu