DIN 1 IUNIE, PALATUL CULTURII ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE!

Distribuie pe:

Odată cu relaxarea măsurilor luate pe timpul stării de urgență, Palatul Culturii își va redeschide porțile începând din 1 iunie, urmând ca unele săli să fie din nou accesibile publicului. Deși clădirea este încă în renovare, se vor redeschide vizitatorilor Sala Oglinzilor, Sala de Concerte, Expoziția “Art Nouveau”, sălile memorial Dr. Bernády și Emil Dandea, precum și holul Palatului. Muzeul va funcționa după programul de iarnă, respectiv, este deschis între orele 9.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, și de la 9.00 la 14.30 în week-end. Luni este închis. Biletele de intrare vor costa 14 lei, cele de pensionari vor fi 6 lei, iar elevii și studenții vor plăti 3 lei.

Muzeul este pregătit să primească vizitatorii conform reglementărilor Ministerului Sănătății pentru a stopa epidemia de coronavirus. În baza acestora, vizitatorii trebuie să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile și să mențină o distanță de 2 metri față de ceilalți vizitatori, atât la intrare, cât și pe toată durata vizitei. Temperatura corpului este, de asemenea, măsurată la intrare și nu se poate intra cu o temperatură a corpului mai mare de 37,3 grade Celsius.

Vizitatorii care încă nu pot veni sau cei care nu doresc să-și părăsească locuințele, sunt invitați la o plimbare virtuală prin Palatul Culturii. Această opțiune este disponibilă pe site-ul www.kulturpalota.ro, unde puteți vizita sălile Palatului Culturii și chiar puteți vizita cele mai recente expoziții de artă plastică, cum ar fi “Pictura transilvăneană interbelică”.

Biblioteca Județeană Mureș primește cititorii începând cu data de 25 mai, în zilele lucrătoare, între orele 10 și 17.30 (fiind închis, din cauza dezinfectării, între orele 14.00 și 15.00), dar, din păcate, mai trebuie să așteptăm pentru deschiderea concertelor Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu