CONCURSUL LITERAR “CĂLIMARA CU CERNEALĂ”

Distribuie pe:

Până în 1 iulie, Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș organizează cea de-a doua ediție a Concursului Literar “Călimara cu cerneală”.

“Ne dorim ca tinerii să (re)descopere frumusețea și plăcerea lecturii, să-i încurajăm în exprimarea liberă a creativității, să scrie și să uite pentru un moment de internet, de jocurile de pe telefoane, console sau calculatoare. Sperăm, astfel, să iasă puțin din lumea virtuală on-line și să intre în lumea imaginară a cărților, să viseze cu ochii deschiși, să creeze ceva deosebit și să aștearnă pe hârtie gândurile lor frumoase. Pentru a realiza toate acestea, îi provocăm pe tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, să participe la un concurs literar. Fiindcă trecem prin momente dificile și avem nevoie de multă afecțiune, răbdare și înțelegere, tema concursului este: IUBIREA. Așteptăm cu drag lucrările voastre!”, precizau inițiatorii competiției.

Concursul Literar are două secțiuni: poezie și proză. De la fiecare participant sunt acceptate maximum 3 lucrări/secțiune.

Cei interesați pot găsi detalii despre înscriere, precum și Regulamentul, accesând https://ccsmures.ro/concurs-literar-2/.

Lasă un comentariu