ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - TUDOR MUNTEANU

Distribuie pe:

Mă numesc Munteanu Tudor, am 15 ani și sunt mândru să afirm că am terminat primii mei opt ani de școală ca elev al Școlii Gimnaziale “Dacia” din Târgu-Mureș.

Am reușit să închei anii de gimnaziu cu media generală 10, o performanță pe care o consider greu de atins. Păstrarea unei medii de 10 pe parcursul a patru ani necesită muncă și o constantă dedicare, totuși răsplata este pe măsură. De multe ori mi-a fost greu, dar, în ciuda acestui fapt, nu m-am dat bătut, fiind mereu conștient de importanța studiului. Chiar și așa, anii de școală au fost plini de clipe frumoase, pe care nu le voi uita niciodată. Acum un an, în clasa a VII-a, am reușit să mă calific la etapa națională a Olimpiadei de Lingvistică, moment plin de emoții.

Mă gândesc mereu cu nostalgie la nenumăratele boacăne pe care le-am făcut împreună cu colegii mei în taberele de vară organizate de domnii profesori. Totuși, acum nu mai e timp de distracții, întrucât atenția mea este îndreptată asupra Examenului de Evaluare Națională. Pregătirea mea a decurs la fel în perioada școlii online, reușind să învăț ușor și din spatele calculatorului. Sper că totul va fi bine și că, după ce va trece examenul, voi fi liniștit și mândru de rezultatele obținute. Îmi doresc să urmez cursurile Colegiului Național “Alexandru Papiu Ilarian”, deoarece consider că acolo este locul meu, acest liceu oferindu-mi un învățământ de calitate, la care aspir.

În încheiere, vreau să le mulțumesc colegilor și profesorilor mei pentru clipele dragi pe care le-am petrecut împreună în anii aceștia. Chiar dacă eu și colegii mei pornim pe drumuri diferite, sper să ținem legătura și să ne revedem curând.

Lasă un comentariu