ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - ALEXANDRU BORȘ

Distribuie pe:

- Cât de ușor sau dificil a fost să reușești performanța de a încheia anii de gimnaziu cu media 10?

Mi-a fost greu să închei cei patru ani cu media 10, deoarece unele teste au fost dificile, dar m-am străduit să fiu atent la orele de curs, să înțeleg informațiile și să nu “tocesc”. Notele obținute se datorează nu doar eforturilor mele, ci și persoanelor care m-au ajutat și m-au sfătuit: familia și, nu în ultimul rând, profesorii.

- Care sunt momentele din anii de gimnaziu care ți-au rămas în suflet, care te-au bucurat cel mai mult?

Cele mai frumoase momente sunt cele din excursiile cu colegii și cu doamna dirigintă, în care m-am distrat mult și bine. Momentul “suprem” a fost acela în care am primit medalia de bronz la Olimpiada Națională de Matematică, iar în fundal se auzea imnul României. Și acum mă emoționez când îmi amintesc...

- Cum a decurs pregătirea ta pentru examenul de Evaluare Națională în aceste ultime luni, în perioada școlii online? Ce ți-a lipsit (dacă ți-a lipsit ceva) cel mai mult în această perioadă?

Pregătirea mea pentru examenul de Evaluare Națională a decurs foarte bine online, simt că am aprofundat materia suficient încât să fac față acestei provocări. Cel mai mult mi-au lipsit întâlnirile cu colegii, în care luam o pauză de la învățat.

- Spre ce liceu îți vei îndrepta pașii și de ce ai făcut această opțiune?

Am hotărât să mă îndrept spre Colegiul Național “Al. Papiu Ilarian”, profilul Matematică-Informatică bilingv, deoarece îmi plac matematica și limba engleză. De asemenea, doresc să învăț informatică.

- Câteva gânduri pentru colegii, profesorii tăi...         

Îmi va fi dor de colegi, cărora le urez succes la examen și la liceu. Profesorilor le mulțumesc pentru că mi-au îndrumat pașii și m-au învățat să mă formez așa cum se cuvine.

Lasă un comentariu