ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - PAULA-MARIA TRIFAN

Distribuie pe:

- Cât de ușor sau dificil a fost să reușești performanța de a încheia anii de gimnaziu cu media 10?

Pentru mine, personal, învățatul nu a fost un lucru complicat. Am fost mereu atentă la explicațiile profesorilor, pe care le înțelegeam cu ușurință, astfel că studiul individual de acasă și efectuarea temelor nu mi-au creat dificultăți.

- Care sunt momentele din anii de gimnaziu care ți-au rămas în suflet, care te-au bucurat cel mai mult?

Pot spune că momentele de care îmi va fi cel mai dor sunt cele petrecute în excursii și tabere, alături de colectivul clasei.

Aceste amintiri prețioase vor rămâne într-adevăr în sufletul meu, pentru tot restul vieții.

- Cum a decurs pregătirea ta pentru examenul de Evaluare Națională în aceste ultime luni, în perioada școlii online? Ce ți-a lipsit (dacă ți-a lipsit ceva) cel mai mult în această perioadă?

În această perioadă de școală online, pe lângă orele de dimineață, am putut avea parte de mai mult timp pentru mine. Am încercat să îmi organizez timpul liber, astfel încât să profit de el din plin și să mă pregătesc pentru Evaluarea Națională într-un mod avantajos. Cel mai mult mi-a lipsit prezența fizică a colegilor și a profesorilor. Chiar dacă am reușit să ne vedem, fiecare în spatele propriului ecran, atmosfera din sala de clasă este incomparabilă.

- Spre ce liceu îți vei îndrepta pașii și de ce ai făcut această opțiune?

Pașii mei se vor îndrepta spre Colegiul Național “Unirea” din Târgu-Mureș, profilul Matematică-Informatică. Am făcut această alegere după un însemnat timp de gândire, însă consider că este cel mai potrivit pentru mine și pentru studiile pe care mi le doresc în continuare.

-Câteva gânduri pentru colegii, profesorii tăi...

Aș dori să le spun atât părinților, profesorilor, colegilor și nu în ultimul rând doamnei învățătoare, persoana care mi-a zidit baza tuturor cunoștințelor de acum, că le sunt extrem de recunoscătoare pentru tot sprijinul acordat în succesul de până acum. Fiecare a contribuit cu o piesă, mai mult sau mai puțin importantă, în puzzle-ul ce avea să devină începutul drumului meu în viață.

Lasă un comentariu