JOS “MASCA DE FIER”! (III) S.U.A, JOS “MÂINILE” (ȘI) DE PE ROMÂNIA!

Distribuie pe:

“Tehnologia nu mai era folosită pentru America, ci pentru controlarea Americii (...) Sistemul va escalada, dacă generația mea nu intervine” (E. Snowden, consultant al N.S.A., în cartea sa “Permanent Record”).

Omul de rând din România, incapabil să distingă între imaginea reală a S.U.A. și cea de propagandă, nici habar nu are că, în ciuda a tot ceea ce ne spune “galeria de aplaudaci” pro-americani din Țara noastră, am “înghițit” pe nemestecate “gogoașa” unor S.U.A. glorioase, ca putere simbolică a democrației, constituționalității și prosperității, fără a face nici cel mai mic gest ca să “prospectăm” miezul problemei, adică să înțelegem și de ce anume, în istoria iudeo-globaliștilor, renumitul exeget G. Friedman ne explica cum, imediat după Războiul Civil din S.U.A., în 1871, s-a “născut” o “plagă” paralelă, subversivă, menită să “calce în picioare” atât Constituția din 1787, cât și dreptul legitim de a-și exercita puterea, în numele “suveranității” poporului, președinții aleși și congresmenii aferenți! Din cauza aceasta, a implementării în spatele guvernării a unor viruși anti-statali cu o agendă proprie și subminatoare, americanii de rând s-au mulțumit (și ei) să “guste” cu nesaț din imaginea mediatică a invincibilității lor, artificiale, deși sunt înglodați în datorii, decimați în războaie inutile, zombizați ideologic și, prin indivizi de teapa lui J.E. Hoover (șef al F.B.I. vreme de 50 de ani, până la moarte, cu “misiunea” de a “superviza” nu mai puțin de... 8 președinți), interceptați, filați, șantajați (până la nivel de președinte) cu dosare compromițătoare făcute, fără a putea fi schimbat în nici o legislatură, tuturor politicienilor de vază ai S.U.A. Nu degeaba, așadar, aveau să se “plângă”, invocând pe față faptul că S.U.A. “sunt conduse prin constrângere de un grup restrâns de oameni dominanți”, mai mulți președinți aleși de americani, precum Wilson, Kennedy și Trump, care au avut curajul, riscant, de a ne avertiza că există o putere sabotoare permanentă, un fel de Guvern să îi zicem, care deține o agendă publică și politică națională indiferent de înalții demnitari vremelnici, format dintr-o coaliție subversivă mafiotă, din interiorul statului, ai cărei membri aparțin Masoneriei, Serviciilor Secrete locale (C.I.A., F.B.I. etc.) și străine, Armatei, Poliției, Justiției, partidelor politice, corporațiilor multinaționale etc! Așa se explică de ce de astăzi asistăm, într-un total dispreț față de litera și spiritul legilor, la un proces istoric violent al sfârșitului democrației, în Era Digitală, instrumentat chiar de S.U.A., devenite vehicul al overlorzilor globalizării de pe axa Washington-Bruxelles-Tel Aviv, printr-un spionaj electronic orchestrat în masă de Serviciile Secrete: N.S.A. (“secondată” de serviciul secret german B.N.D.) a interceptat (The Guardian) 124 miliarde de convorbiri telefonice într-o singură lună (însuși detectorul Snowden ne dezvăluie că această instituție, unde a lucrat, a stocat convorbiri telefonice de la 120 milioane de abonați, nefăcând excepție nici spionarea civililor și oficialilor străini)!

În ce privește Țara noastră, România, ne-am bucurat degeaba când, sătui de împilarea istorică a Rusiei, cu o imaginație excesivă am crezut că vom fi tratați cu respect, de S.U.A., în momentele semnării Parteneriatului Strategic (1997) și intrării în NATO (2004). Costurile acestei noi alianțe, prin care de fapt am fost capturați ca stat, ne-au adus în pragul dramatic de a ceda teritorii (Cetatea Albă, Hotin, Herța, Cernăuți), de a fi furați (Bechtel, Microsoft etc), de a ni se nesocoti voința poporului în a-l demite pe un președinte antiromân în 2012, de a fi dezonorați prin susținerea sodomizării societății românești, de a suporta ifosele unui ambasador american obraznic, sfidătorul Klemm, ale cărui acțiuni ne-au întărit în convingerea că România este o colonie ocupată militar de S.U.A. (în tandem politico-economic cu Germania și Austria), că teritoriul și forța militară ne sunt transformate în teatre de război cu mize neromânești (suntem al 4-lea contributor al misiunilor N.A.T.O., mai mult decât o face Anglia!), că partea americană este cel puțin dezinteresată de faptul că drepturile românilor sunt batjocorite prin semnarea protocoalelor de colaborare (anticonstituțională) dintre S.R.I. și alte instituții, că Guvernul și Parlamentul României (de președinți ce să mai vorbim!) se “învârt” după “degetul mic” al unui ambasador care ar fi trebuit expulzat încă de la început, întrucât a încălcat grav legile Țării noastre și a făcut tot ce i-a stat în putere ca, pledând pentru introducerea sistemului Big Brother în România, să ne pună pe toți cetățenii în situația de a fi considerați, de instituțiile de forță, potențiali suspecți de terorism, corupție și evaziune... Ce să mai spun despre cinismul cu care agentul C.I.A. (H. Giknavorian), delegat al S.U.A pe lângă președintele României, circula pe străzile românești fără să aibă număr de identificare la mașină, or despre grozava anomalie ca însuși fostul șef al S.R.I. (G. Maior) să fie nu numai acceptat ca ambasador al României la Washington, ci și... decorat cu Medalia Warren (un ins, de la Curtea Supremă, care “a pus capac”, ca șef al Comisiei, investigării asasinării președintelui Kennedy)?

S-ar impune, deci, o concluzie pe cât de fermă, pe atât de adevărată: ne-am lăsat prea ușor “duși de nas”, ca într-un târg de sclavi, de o periculoasă “comedie americană” în care, părându-ni-se la început a fi nostim, la sfârșit ne-am “trezit” cu cătușe la minți, la inimi și chiar la mâini!

 

Lasă un comentariu