“SERENITATE CROMATICĂ” EXPOZIȚIE ONLINE - FOTOGRAFIE ȘI PICTURĂ

Distribuie pe:

Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, în colaborare cu Fotoclub Marx Jozsef România, organizează, în perioada iunie - august, o Expoziție Online - Fotografie și Pictură, cu tema “Serenitate cromatică”. Concursul se adresează membrilor cercurilor de artă ai Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, precum și altor studenți și tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani din întreaga țară. Vor avea astfel posibilitatea de a-și face remarcate lucrările de fotografie și pictură. Acestea vor fi analizate de un juriu profesionist, iar cele mai bune dintre ele vor fi premiate.

“Ne adresăm tinerilor, în special studenților, care sunt atrași de arta fotografică sau/și celor care iubesc pictura. Trăim într-o lume digitală. Probabil că în ziua de astăzi nu există tineri fără telefoane mobile dotate cu camere foto performante. Cu siguranță, mulți dintre ei cochetează cu fotografia, dar oare câți au citit sau au studiat despre arta fotografică? De asemenea, mulți tineri iubesc pictura. Însă unii nu au avut curajul de a încerca să picteze. Probabil că nu știu de unde și cum să înceapă. Poate că aceste temeri îi fac să nu realizeze că ar putea

crea ceva frumos, cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele sau acrilice. Dorim să încurajăm tinerii să analizeze, să dezvolte și să exprime mai mult latura lor creativă. În acest scop, vom organiza pentru amatori o Expoziție online de Fotografie și Pictură, pe o temă dată”, precizau inițiatorii.

Cei interesați se pot înscrie completând fișă de înscriere, declarației pe proprie răspundere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și trimiterea a maximum cinci fotografii și/sau picturi (fotografiate) pe adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com, până în 31 iulie.

Documentele, precum și alte informații suplimentare se pot obține prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Expoziție Online - Fotografie și Pictură, la adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com sau sunând la nr. de telefon 0265.216.066.

Toate lucrările vor fi expuse online pe paginile Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, în cadrul Expoziției Online de Fotografie și Pictură. 

Lasă un comentariu