INSTANȚA A DECIS ÎN FAVOAREA VICEPRIMARULUI DEMIS! SALUT SENTINȚA JUDECĂTORILOR CARE AU FĂCUT DREPTATE ÎN CAZUL DOMNULUI GRIGORE MAKKAI!

Distribuie pe:

“Sunt convins că dl. Makkai și-a fundamentat întreaga carieră prin muncă și era normal ca instanța să decidă în favoarea lui. Demnitatea și respectul unui om care a reușit profesional, prin multă muncă, nu puteau fi distruse prin jocurile de culise ale unor derbedei politici. Acești așa-ziși oameni politici recurg la astfel de gesturi, deoarece cred că li se cuvine orice și pentru că niciodată nu răspund de faptele lor.

În astfel de cazuri, așa cum este cel al dlui Makkai, daunele morale sunt greu de recuperat”.

N. red. Reamintim că, anul trecut, printr-o Hotărâre a Consiliului Local Municipal, UDMR, sprijinită de PSD, POL și PNL, l-a revocat din funcție pe viceprimarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Makkai Grigore, considerând că nu reprezintă Uniunea, ci este “omul lui Florea”.

Licențiat în geografie, cu specializare în meteorologie, hidrologie și protecția mediului, Makkai Grigore este doctor în Științele mediului. În perioada 2000-2004 a fost deputat în Parlamentul României, fiind inițiatorul art. 35 din Constituția adoptată în 2003, articol prin care se garantează dreptul fundamental al cetățenilor la un mediu sănătos și echilibrat ecologic, prevederile articolului respectiv asigurând și bazele constituționalității activităților legate de protecția mediului în România.

Contactat de redacția noastră, dl. Makkai Grigore a precizat că, în cursul săptămânii viitoare, va remite presei un comunicat în legătură cu situația juridică a domniei sale. (I.S.)

 

Lasă un comentariu