EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE, LA TÂRGU-MUREȘ - COLOCVIILE REVISTELOR DE CULTURĂ ȘI DE ȘTIINȚE UMANISTE, EDIȚIA A VII-A

Distribuie pe:

După cum am informat în ediția de ieri a cotidianului nostru, la finele acestei săptămâni, Târgu-Mureșul găzduiește cea de a VII-a ediție a Colocviilor…, având ca temă Situația actuală a revistelor de cultură și de științe umaniste în vremuri de restriște pandemică.

Evenimentul este organizat de Societatea Scriitorilor Mureșeni și Editura Ardealul, în parteneriat cu: Primăria Municipiului Târgu-Mureș, Academia Română - Institutul de Filosofie și Psihologie “Constantin Rădulescu-Motru”, București, și Institutul de Cercetări Socio-Umane “Gheorghe Șincai” Târgu-Mureș, Studioul Radio România Târgu-Mureș, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Târgu-Mureș.

În cadrul manifestării, onorată de prezența unor personalități de prestigiu ale mediului academic și de cercetare - acad. Alexandru Surdu, președintele Secției de Filosofie, Teologie, Psihologie și Pedagogie a Academiei Române, prof. dr. George Vulturescu, scriitorul Corneliu Antoniu, publicistul și traducătorul Gheorghe Vințan, conf. univ. dr. George David - va fi prezentat recentul număr al revistei Izvoare Filosofice, asupra conținutului căruia vom reveni. (I.S.)

Lasă un comentariu