PRIMIM DE LA CITITORI - MAI ARE NEVOIE STATUL DE RADIOTERAPIE LA TÂRGU-MUREȘ?

Distribuie pe:

Stimată redacție,

În numele unor persoane care au în familie bolnavi tratați, vă informez că aparatul vital bolnavilor de cancer, de radioterapie, nu funcționează de 6 luni. Cauza nu-i un defect al aparatului, ci o reabilitare a clădirii, pe multe milioane de euro din banii Consiliului Județean, care nu afectează Oncologia, mutată undeva în alt spațiu.

Se mai știe că bolnavii de cancer au fost trimiși să fie tratați la privatul local, și în curtea clinicii de Oncologie zace nefolosit un buncăr tot din banii CJM, motivul fiind tot aparatul de radioterapie, de data asta lipsă.

În alți ani, conducerea spitalului județean cerea scuze pacienților, când aparatul nu funcționa, acum nimic de raportat de la manageriat, parcă nimeni nu e interesat să pornească aparatul vechi și să se cumpere un aparat nou pentru buncărul respectiv. Nu am auzit nici ca vreun candidat la șefia CJM să fie îngrijorat de investițiile făcute de instituție, pe firme deja cunoscute, și să anunțe că va verifica ce lucrări s-au făcut la clinici și în ce termene. E un subiect neinteresant și pentru ei?

Cu mulțumiri și încredere că mai există oameni, G.P.

 

Lasă un comentariu