PLĂȚI DE PESTE 158 MILIOANE LEI, PENTRU INVESTIȚII REALIZATE PRIN PNDL

Distribuie pe:

Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin Ordonanța de Urgență nr. 28 din 10 aprilie 2013, actualizată, este cel mai important program multianual de finanțare cu fonduri de la bugetul de stat. Obiectivul său general vizează echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și de mediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

Zilele trecute, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat 158,671,105.15 de lei, pentru decontarea facturilor pentru 240 obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Lucrări Publice, Programul Național de Dezvoltare Locală, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți, a transmis, prin intermediul unui Comunicat de presă, Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

 

Lasă un comentariu