APROAPE O NOUĂ CLINICĂ DE ONCOLOGIE!

Distribuie pe:

Am avut în ultimii ani mai multe luări de poziție și am adresat interpelări Ministerului Sănătății cu privire la situația spitalelor, a unităților spitalicești din județul Mureș. În mod special, pe baza sesizărilor primite la biroul parlamentar, am invocat situația deplorabilă în care se afla Clinica de Oncologie din Târgu-Mureș.

Mi-a răspuns recent, în această privință, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gârbovan, informându-mă asupra finalizării la subsolul oncologiei a unui buncăr nou, modern, destinat radioterapiei. Mai lipsește doar aparatura de specialitate pentru care voi face toate demersurile posibile la ministerul de resort.

De asemenea, am fost informat că anul acesta se încheie reparația capitală a Clinicii de Oncologie, care va fi cea de a doua clădire de spital public realizată la standarde europene. Așadar, există premisele necesare pentru asigurarea, începând cu anul viitor, a unor servicii medicale de înaltă calitate pentru bolnavii cu afecțiuni oncologice și pacienții aflați în internare în cadrul respectivei unități medicale.

Nu mă sfiesc să apreciez asemenea realizări, indiferent cui aparțin, și să-i felicit pe cei care contribuie benefic, concret, la un plus de valoare pentru serviciile medicale din Târgu-Mureș și județul nostru. Mă bucur pentru orice realizare și reușită, o dată în plus îmi exprim satisfacția că demersurile mele repetate în acest sens s-au materializat și nu au rămas fără ecou.

Lasă un comentariu