GÂNDURI DESPRE O ANTOLOGIE CANADIANĂ DE LIMBĂ ROMÂNĂ

Distribuie pe:

“Antologia UNIVERSUM, cu autori români de pretutindeni - un florilegiu al literaturii contemporane. Volumul 1 cuprinde 40 de autori români din România, Italia, Republica Moldova și Canada, unii fiind membri ai Ligii Scriitorilor Români sau ai Uniunii Scriitorilor Români. Cu această ocazie, Editura Globart UNIVERSUM din Montreal a acordat diploma MERIT DE EXCELENȚĂ pentru promovarea culturii române

în lume, unui număr de 192 de scriitori... Fiecărui autor i s-au rezervat câteva pagini generoase pentru curriculum vitae, două fotografii, după care urmează creațiile.... În poeziile lui Mugurel Pușcaș descoperim o adâncime a perspectivelor, iar poemele doamnei Titina Nica Țene răspândesc un aer nostalgic și eufonic...” (extras din comentariul domnului Al. Florin Țene, președintele Ligii Scriitorilor Români)

“Un univers de culori și de miresme unice, impregnat în creațiile de excepție ale autorilor, a dat naștere acestui buchet su-blim, ce poartă nu-mele UNIVERSUM.” (Johnny Ciatlos Deak, senior editor & coordonator)

“Limba este întâiul mare poem al unui popor.” (Lucian Blaga)

Mulțumesc pentru distincție! Onorat a fi cuprins în pagini alese, purtătoare de frumos și lumină spirituală, alături de o pleiadă selectă de distinși scriitori!

Felicitări coordonatorilor: Johnny Ciatlos Deak; Mihaela Miha Miha, întregii echipe, pentru reușita proiectului!

Numai de bine!

Lasă un comentariu