SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ ZIUA CULTURII NAȚIONALE!

Distribuie pe:

Municipiul Târgu-Mureș se alătură demersului de la nivel național, prin care sărbătorim nașterea poetului Mihai Eminescu și Ziua Culturii Naționale, în data de 15 ianuarie, atât în plan local, cât și împreună cu Ministerul Culturii.

Astfel, la ora 18.00, vom face proiectarea unei imagini cu Mihai Eminescu și a mai multor poezii ale sale, pe clădirea Teatrului Național din Târgu-Mureș, printr-un proiect de parteneriat cu această instituție de cultură.

Proiecția de tip laser, de pe fațada Teatrului Național, va fi asigurată de firma S.C. Mammoth Stage S.R.L., în urma încheierii unui contract în valoare de 7.200 de lei fără TVA, respectiv 8.568 de lei (TVA inclus), care acoperă atât manifestările din 15 Ianuarie, cât și pe cele similare, care vor fi organizate de Ziua Culturii Maghiare - 22 Ianuarie.

Tot în 15 ianuarie, Muzeul Județean Mureș va marca Ziua Culturii Naționale prin acordarea accesului gratuit, la Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Târgu Mureș, între orele 10.00-19.00. Pentru vizitatori, se va asigura și un ghidaj de specialitate.

 

Lasă un comentariu