CUIERUL GRATUIT LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Dacă ți-e frig, ia o haină de pe cuier. Dacă vrei să ajuți, pune una aici!", cu acest motto pornește din nou acțiunea caritabilă Cuierul gratuit. Scopul acesteia este de a oferi îmbrăcăminte călduroasă celor care au nevoie, în special celor care trăiesc pe stradă/în locuințe improvizate, dar și celor cu venituri mici.

“Cuierul gratuit" vă așteaptă, cu drag, zilnic, între orele 12.00 - 16.00, luați ceea ce aveți nevoie, iar pentru donații vă mulțumim din suflet!

Vă rugăm, cine poate, să aducă, în perioada 18-22 ianuarie 2021, haine și încălțăminte de iarnă, la Cuierul gratuit amenajat în fața Teatrului Național din Târgu-Mureș!

Anul acesta, Asociația Divers, Teatrul Național din Târgu-Mureș și Fundația Transilvană Alpha inițiază această acțiune rapidă de ajutorare, având în vedere temperaturile scăzute anunțate.

Asociația Divers acceptă oferte de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente neperisabile și donații în bani la numărul 0265-311727. Tot aici poate fi solicitat și sprijin, care va fi oferit tuturor, în funcție de posibilități. Puteți urmări desfășurarea acțiunii pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/diverseMS.

 

Lasă un comentariu