“CRUCIȘĂTORUL” CRISTIAN TUDOR POPESCU (IX)

Distribuie pe:

“Anumite organisme media... iau bani nu îi iau din piață. Se bagă în insolvență. Se duc unii și dau bani la aceste slugi. NU DAU DE POMANĂ BANI LUI C.T.P. SAU ALTORA. Eu m-aș uita, dacă aș fi organ de anchetă, DE UNDE LE INTRĂ ĂSTORA BANII ȘI DE UNDE AU ĂIA DE DAU BANI ACEȘTI BANI” (Mircea Badea, realizator TV, 2015).

Este suficient să ne reamintim cum (nu doar) România a fost păcălită în teroarea lui '89, când globaliștii ne-au “servit” o lovitură de stat sub formă de “revoluție”, pentru a ne da mai bine seama că, în postceaușism, ni s-a fabricat o așa-zisă clasă politică, cu false “stângi” și “drepte” care să ne distragă atenția, printr-o luptă acerbă (gen C.T.P.), dar în esență mimată, în așa fel încât să ne cultive disperarea, haosul, ca să ne poată alinia, precum oile, în “țarcul globalizării”! Consider, așadar, că într-o mascaradă politică în care “agendele” dictatoriale U.E. nu mai țin cont de valorile naționale și de democrație, după modul în care Comisia Europeană (nealeasă) “ține sub papuc” Parlamentul Europei (ales), a mai vorbi de pluralism în România, de dreapta sau de stânga, este o deșertăciune la fel de mare ca și credința împărtășită nouă cu atâta emfază de C.T.P., că unele partide ar fi mai bune și altele mai rele! Fals! Și iată, stimați cititori, de ce: dacă “dreapta” (lui C.T.P., Iohannis, Cioloș, Barna etc.) se definește doctrinar prin niște valori pe care aceștia nu dau “doi bani” (naționalism, Ortodoxie, pro-familie, anti-homosexualitate), la fel se întâmplă și cu “stânga” (lui Dragnea, Tăriceanu etc.), cea care ar trebui să fie invers decât cealaltă!

Da, suntem înșelați! Adevărul este că nici dreapta românească, nici stânga nu sunt ce ar trebui să fie! Efectiv, TOATE PARTIDELE EXECUTĂ FĂRĂ CRÂCNIRE ideologia corectitudinii politice, a europenității globaliste, iar a te mai supăra, a te mai agita împotriva unor politicieni sau partide, cum “se dă în stambă” C.T.P., înseamnă că ne pierdem vremea cu niște manipulatori mai mult sau mai puțin conștienți...

 

Lasă un comentariu