SPERANȚĂ ȘI OPTIMISM: CEA MAI ÎN VÂRSTĂ PERSOANĂ DIN EUROPA S-A VINDECAT DE COVID-19!

Distribuie pe:

Lucile Randon, o călugăriță franceză (Sora Andre), care pe 11 februarie 2021 va împlini 117 ani, ea fiind cea mai în vârstă persoană din Europa, s-a vindecat de Covid-19.

Ea a fost testată pozitiv la coronavirus într-un cămin de bătrâni din Toulon, sudul Franței, la data de 16 ianuarie. Călugărița, care a luat numele de Sora Andre când s-a alăturat unui ordin caritabil catolic în 1944, a fost izolată de ceilalți rezidenți, însă nu a prezentat simptome de boală.

Întrebată de televiziunea franceză BFM (citată de DiGi24) dacă i-a fost teamă de coronavirus, Sora Andre a răspuns: “Nu, nu m-am speriat, pentru că nu mi-a fost teamă să mor... Sunt fericită că sunt cu voi, însă aș vrea să fiu altundeva, să mă alătur fratelui meu mai mare, bunicului și bunicii mele”.

David Tavella, purtător de cuvânt al căminului de bătrâni Sainte Catherine Labouré, a declarat că Sora Andre se simte bine: “Sora Andre, care este oarbă, însă foarte energică, își va sărbători ziua de naștere alături de un grup mai mic de rezidenți decât în mod obișnuit, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

Ea s-a născut la data de 11 februarie 1904 și este a doua cea mai vârstnică persoană din lume. Cea mai vârstnică persoană din lume este japoneza Kane Tanaka, care a împlinit 118 ani la data de 2 ianuarie”. (L.P.)

Lasă un comentariu