SOLICITĂM INTRODUCEREA PE ORDINEA DE ZI A PROPUNERII PSD PENTRU ELIMINAREA PENSIILOR SPECIAL ALE PARLAMENTARILOR

Distribuie pe:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că social-democrații vor propune marți, în ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

“Despre pensiile speciale ale parlamentarilor, știți că PSD a depus proiectul de lege în Parlament. Am constatat ipocrizia celor din guvernarea de dreapta atunci când ne-am uitat cu atenție în buget. Dacă și dumneavoastră veți face același efort, veți vedea că în bugetul Camerei Deputaților și al Senatului sunt prinși banii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor. Păi atunci să se hotărască. Când vorbesc serios despre acest subiect și când nu? Noi solicităm, pentru că marți dimineață este ședință de Birouri permanente reunite, să introducă pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor”, a spus Oprea într-o conferință de presă după ședința Biroului Politic Național al PSD.

El a adăugat că ar trebui ca Guvernul să aprobe, în următoarea ședință, o ordonanță de urgență prin care să se elimine pensiile speciale.

“Dacă tot vorbesc despre pensii speciale, ar trebui să ia documentele, inițiativa legislativă pe care au avut-o, să o transforme în ordonanță de urgență și în prima ședință de Guvern să procedeze la eliminarea pensiilor speciale. Dacă nu fac acest lucru, este demagogie și atunci nu mai au voie să vorbească despre acest subiect”, a afirmat Oprea. (AGERPRES)

Lasă un comentariu