LA 90 DE ANI, A MERS 10 KILOMETRI PRIN NĂMEȚI PENTRU A SE VACCINA ANTICOVID!

Distribuie pe:

Dorința lui Fran Goldman, 90 de ani, din Seattle, SUA, de a se vaccina antiCovid, a fost atât de puternică încât femeia nu a lăsat nici vremea rea, nici birocrația să stea în calea imunizării sale. The Seattle Times, citat de DiGi 24, scrie ce efort uriaș a făcut nonagenara pentru a se vedea cu vaccinul administrat.

Bunicuța a reușit cu greu să se programeze pentru imunizare. Ea a sunat la Departamentul de Sănătate, în fiecare dimineață, de când s-a dat startul vaccinării, și a cerut să fie ajutată.

“Am sunat pentru a fi programată oriunde, în fiecare dimineață, în fiecare după-amiază și de multe ori, am fost online și noaptea pentru a prinde loc”, a povestit femeia, pentru publicația americană.

Apoi, în speranța că va rezolva problema, a mers la farmaciile din zona în care locuiește (în unele țări, se administrează vaccinul antiCovid inclusiv în cabinetele stomatologice și în farmacii). Degeaba! Fiica ei, Ruth, a încercat să o programeze online, iar un prieten din Arizona s-a oferit să dea o mână de ajutor, însă tot degeaba.

În cele din urmă, Fran Goldman a reușit să se programeze într-o dimineață de duminică. “Nu îmi venea să cred. A trebuit să îmi iau ochelarii pentru a vedea dacă nu cumva greșesc”, a declarat ea.

Însă, când credea că a scăpat de griji, femeia a avut parte de o altă surpriză neplăcută. O furtună puternică de zăpadă a lovit regiunea în care locuiește, iar străzile au fost acoperite de mormane de zăpadă.

Cu toate acestea, Fran Goldman nu s-a dat bătută. Ea s-a îmbrăcat cu haine groase, și-a pus cizmele în picioare, și-a luat bastonul și a plecat la drum. A mers prin nămeți 10 kilometri pentru a ajunge la centrul de vaccinare. Deși a întârziat cinci minute, Fran Goldman a fost, în sfârșit, vaccinată antiCovid. (L.P.)

 

Lasă un comentariu