HOROSCOPUL CHINEZESC ÎN ANUL BIVOLULUI DE METAL

Distribuie pe:

În 12 februarie 2021, în astrologia chineză, începe Anul Bivolului de Metal, care se va încheia pe data de 31 ianuarie 2022.

Astrologica.ro ne asigură că, după anul atât de dificil al Șobolanului, în care ne-am confruntat cu pandemia de coronavirus, cu pierderi financiare și cu obstacole de tot felul, Anul Bivolului de Metal este așteptat cu speranța că va compensa pierderile suferite, deoarece el aduce o putere de muncă și o regenerare uriașe. Bivolul este considerat un animal puternic, rațional, ordonat, muncitor, sincer și harnic, care niciodată nu risipește oportunitățile de care dispune.

Totodată, Bivolul este familist și va susține înainte de toate nativii care își ocrotesc familia, precum și cuplurile tinere care vor să se căsătorească și să aibă copii.

Iată ce oferă Anul Bivolului de Metal fiecăruia dintre noi, în funcție de zodia chinezească în care ne-am născut.

Șobolanul (cei născuți în anii 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020) - Anul 2021 va fi unul mai dificil și solicitant pentru nativii Șobolani care sunt obișnuiți să obțină ușor multe lucruri pe căi ocolite. Bivolul de Metal le impune anumite constrângeri, îi obligă să fie mai calculați, mai prudenți, mai harnici și mai strângători. Vor avea parte de câteva situații neplăcute imprevizibile și numai dacă dau dovadă de seriozitate vor fi ajutați să le depășească.

În schimb, în Anul Bivolului de Metal, Șobolanilor le merge foarte bine în dragoste, mai ales dacă sunt deciși să își întemeieze o familie și o căsnicie durabilă.

Bivolul (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021) - Pentru nativii Bivoli, anul guvernat de zodia lor va fi un an prosper, iar șansele lor se vor concentra în special asupra carierei, afacerilor și câștigurilor. Primele trei sau patru luni ale anului vor fi o perioadă de acumulare, în care Bivolii vor aduna bani pentru proiectele din viitorul apropiat. Apoi, se vor concentra pe șansele profesionale, căutând colaborări care să le aducă bani buni. Mulți Bivoli vor prefera să lucreze la proiect și să fie plătiți imediat, cu ora sau cu ziua.

În ceea ce privește dragostea și viața de familie, Bivolii trebuie să fie mai implicați în proiectele casnice, pentru a beneficia de mai mult confort și de mai mult echilibru emoțional acasă.

Tigrul (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022) - Zodia Bivolului nu este una favorabilă Tigrilor și puțini dintre ei vor avea șansele de care au nevoie. Tigrilor le place să riște, să facă salturi mari și să ajungă mai repede la obiectivele pe care le urmăresc, dar anul acesta salturile mari vor fi inutile. Până în luna iunie, mulți dintre ei vor fi puși adesea în fața unor alegeri dificile, mai ales în plan profesional. La serviciu, Tigrii trebuie să își consolideze poziția și să își facă relații solide. Nu este anul cel mai potrivit pentru a-și schimba locul de muncă. Banii vor veni greu, pentru că Tigrii nu sunt atenți la toate resursele pe care le au.

În schimb, s-ar putea să fie un an mult mai bun pentru viața lor de familie, pentru că influența Bivolului va ajuta nativii Tigri să fie mai atenți la partenerii și la copiii lor.

Iepurele (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) - Influența Bivolului va fi de bun augur pentru nativii Iepuri, care sunt harnici, modești și prudenți. Lor le va merge foarte bine în acest an din toate punctele de vedere. Nativii Iepuri care sunt ambițioși în carieră se pot afirma, iar cei care vor doar să adune bani, vor avea această șansă și se vor ocupa de mici afaceri bune. Nativii Iepuri vor face alegeri deosebit de importante și pentru bunăstarea familiei. Mulți dintre ei vor avea ocazia de a se afirma la actualul loc de muncă și vor acumula experiență.

Începând cu luna mai, relația de iubire și buna înțelegere din familie vor fi pe primul plan.

Dragonul (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) - Forța Dragonului este deosebit de puternică și dinamică, iar întâlnirea cu puterea stabilă a Bivolului poate aduce multe lucruri bune în viața acestor nativi. Trebuie doar să tempereze ritmul în care trăiesc, să se oprească adesea și să se gândească bine ce vor face de acum încolo. Anul Bivolului de Metal se anunță un an important, în care Dragonii trebuie să ia cel puțin o decizie majoră, care le va schimba cursul vieții sau o parte importantă a acestuia. În carieră, Dragonii au nevoie de stabilitate și trebuie să își mențină locul de muncă, dacă sunt mulțumiți de el.

Dar, în dragoste, Dragonii care sunt nefericiți sau care sunt singuri, trebuie să schimbe totul în favoarea lor.

Șarpele (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013) - Nativii din zodia Șarpelui vor găsi resurse noi anul acesta pentru dorințe vechi. Puterea de muncă și ambiția Bivolului îi vor ajuta să își împlinească dorințe vechi, pe care nu le mai credeau posibile. Marile evenimente ale anului se anunță din aprilie, când încep să apară tot felul de ocazii bune în plan social și profesional.

Însă, cea mai bună influență o va avea Bivolul în ceea ce privește viața de familie, pentru că nativii Șerpi vor fi mult mai fericiți și liniștiți lângă oamenii pe care îi iubesc. Mulți dintre ei vor avea șansa de a face copii, iar cei mai tineri se vor căsători și vor călători în străinătate.

Calul (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) - În acest an guvernat de Bivolul de Metal, Calul va avea șansa să găsească resurse noi pentru planurile și pentru visurile lui. Nativilor Cai le va merge de minune în acest an, în care munca, afacerile, parteneriatele și câștigurile vor fi bine aspectate de Bivol. O slujbă nouă, un post mai bine plătit sau chiar o dragoste nouă pot fi surprizele cele mai plăcute pe care le vor avea Caii în 2021.

În mod special, dragostea va fi importantă pentru nativii Cai, mai ales pentru cei care își așteaptă de câțiva ani buni sufletul pereche. Pentru ei, visul de a începe o nouă viață de cuplu se poate împlini și vor găsi tot ce își doresc la o persoană matură, chibzuită și atașată de familie.

Capra (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015) - Persoanele născute în anii Caprei sunt cunoscute drept sociabile, vorbărețe și destul de împrăștiate. În anul Bivolului, care impune tot felul de constrângeri, Caprele nu vor fi prea fericite și nu se vor simți în largul lor. Influența Bivolului aduce o anumită nevoie de stabilitate și de control în viața Caprelor, iar nativii care vor reuși să profite de acest lucru vor realiza multe. Caprele sunt creative și vor găsi soluții pentru fiecare obstacol, dar trebuie să fie conștiente că au nevoie și de bani. În carieră nu apar schimbări deosebite, decât dacă nativii sunt ambițioși și urmăresc cu mare atenție un obiectiv anume.

În dragoste, ar putea apărea câteva șanse de-a lungul verii.

Maimuța (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016) - Încă de la început, anul 2021 se anunță destul de dificil pentru Maimuțe, iar acestea își dau seama că vor avea mai mult de muncă pentru a-și îndeplini țelurile. Sunt șanse mici să realizeze ceva în plus în carieră, de aceea nativii Maimuțe ar trebui să se concentreze asupra obiectivelor personale sau asupra unei afaceri din care ar putea ieși bani. Cu toate acestea, anul Bivolului nu va fi un an pierdut. În pofida obstacolelor, Maimuțele se pot adapta foarte ușor la diverse situații, cu atât mai mult dacă știu că vor avea ceva de câștigat.

Unii dintre nativi vor reuși să scape de poveri din familie, de credite, datorii sau relații păguboase.

Cocoșul (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) - Anul 2021 este unul favorabil pentru zodia Cocoșului. Bivolul și Cocoșul sunt zodii compatibile, iar Cocoșilor le merge bine pentru că vor îmbina curajul și îndrăzneala lor proverbiale cu energia și puterea pe care o transmite Bivolul. Va fi un an mult mai bun și mai profitabil pentru ei. Nativii Cocoși care vor să realizeze mai mult în carieră trebuie să cultive înainte de toate relații sociale și relații profesionale foarte bune. Numai cu ajutorul altora, vor reuși să urce și ei.

În căsnicie, apar probleme legate de bani, pentru care Cocoșii au nevoie de răbdare. Banii nu vor fi mai mulți decât în anumite perioade ale anului, astfel că trebuie să fie atenți la cheltuielile familiei.

Câinele (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018) - Anul Bivolului de Metal aduce pentru nativii Câini șanse pe care nu le-au avut niciodată. Bivolul reprezintă un protector deosebit pentru zodia Câinelui. Vor avea foarte mult de muncă, vor trăi perioade lungi tensionate, dar vor acumula bani și vor trăi fără griji în cea de a doua jumătate a anului. Se pare că mulți nativi din această zodie vor avea diverse oportunități de muncă și se pot orienta către cariere mult mai bănoase.

În familie și în dragoste, sinceritatea și fidelitatea nativilor Câini vor fi răsplătite cu multă afecțiune și încredere din partea partenerilor lor. Vor avea parte de armonie și nu se vor confrunta cu probleme de cuplu sau probleme personale.

Mistrețul (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) - Bivolul și Mistrețul se completează și se susțin unul pe celălalt. În 2021, Misteților le va merge foarte bine pentru că vor avea perioade lungi de liniște și prosperitate, în care se vor bucura de dragoste și de tihna casei lor. O veste deosebită pentru nativii zodiei este aceea că, până în luna mai, vor avea ocazia să schimbe aproape tot ceea ce nu le mai place sau ceea ce nu le mai aduce niciun avantaj. La muncă, Mistreții care vor fi implicați și bine organizați și cei care vor avea rezultate rapide nu trebuie să se teamă de nimic. Locul lor de muncă este asigurat.

Acasă, vor fi tentați să facă tot felul de îmbunătățiri care vor aduce mai multă bucurie și mai multă armonie în viața de cuplu. (L.P.)

 

Lasă un comentariu