HOROSCOPUL LUNII MAI 2021

Distribuie pe:

Toate se vor aranja așa cum trebuie în luna mai, pentru toate zodiile, ne promite astrologica.ro. Cu mare atenție la ce se întâmplă în jurul nostru, vom lua mereu cele mai bune decizii, iar Mercur este planeta care ne va ajuta să rezolvăm, cu tact și diplomație, fiecare situație conflictuală care ne-ar putea ieși în cale.

Berbec - În luna mai, Jupiter te va ajuta serios să iei cele mai bune decizii și nu este nevoie să îți faci griji cu privire la viitorul tău. Sfera relațiilor este influențată de aspectele lui Marte, iar datoria ta este să păstrezi armonia în relațiile de familie și în cea amoroasă.

Zona financiară este reglementată de Soare, iar luna mai este una cât se poate de profitabilă în acest sens. Aspectele benefice ale lui Saturn te vor ajuta să păstrezi un echilibru în relațiile de prietenii. Cei care sunt singuri își vor găsi jumătatea după data de 20 mai.

Taur - Luna mai 2021 va fi una excelentă pentru nativii Taur. Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în realizarea obiectivelor pe care le ai. Soarele și Venus vor aduce un plus de energie și de optimism asupra personalității tale. Activitățile sociale sunt și ele pe lista priorităților luna aceasta, așa că nu mai sta pe gânduri și treci la treabă. Profită de fiecare clipă pentru a trăi viața din plin, așa cum meriți.

Totuși, luna aceasta vei întâmpina câteva obstacole în carieră, dar starea ta de sănătate este una bună, așa că, în mod sigur, le vei depăși fără probleme.

Gemeni - În prima săptămână a lunii, relațiile de dragoste sunt deranjate de provocările financiare și profesionale. Cu sănătatea stai bine, dar ai grijă la cum gestionezi problemele de familie. Finanțele și viața profesională vor avea însă de depășit câteva obstacole.

Prima parte a lunii mai va fi un pic dificilă și trebuie să dai dovadă de mult curaj, pentru că lucrurile se vor îmbunătăți radical după aceea. Vei avea parte și de câteva surprize plăcute, așa că fii pe fază ca să te bucuri cât mai mult de ele. Calitățile pe care le ai te vor ajuta să treci mai ușor peste problemele legate de carieră și cele financiare.

Rac - Horoscopul lunii mai 2021 spune că fericirea în relația de cuplu va dăinui până la jumătatea lunii. Persoanele singure își vor găsi jumătatea, datorită farmecului și eleganței de care dau dovadă. Vei avea parte de oportunități în carieră, iar pe partea financiară lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Zilele acestea vei fi nevoit să alegi între dragoste și obligații, dar Jupiter te va ajuta să faci progrese în ambele direcții.

Leu - O călătorie pe care o planificai de ceva timp cu partenerul tău, abia acum se întâmplă. Relațiile de familie sunt din ce în ce mai frumoase, iar starea de spirit este foarte bună. În carieră, te așteaptă o perioadă extrem de aglomerată, dar ești foarte productiv și duci la bun sfârșit fiecare sarcină pe care o primești.

Accentul cade pe dezvoltarea profesională și pe angajamentele sociale, însă este nevoie de multă diplomație pentru a face față unor evenimente surprinzătoare.

Fecioară - Viața de cuplu va fi una foarte plăcută, doar dacă nu este umbrită de aspectele profesionale. Starea ta de sănătate este una bună, iar pe plan profesional te așteaptă o lună prosperă. Totuși, trebuie să ai grijă la bani, pentru că micile economii se pot risipi imediat dacă nu iei deciziile corecte. Jupiter va acționa, în bine, asupra vieții tale amoroase, în a doua jumătate a lunii, de aceea ar trebui să nu permiți vieții profesionale să interfereze cu viața ta sentimentală.

Balanță - Dacă ești căsătorit, trebuie să te decizi ce cale vrei să abordezi în această lună pentru a ajunge din nou la inima partenerului tău: romantismul sau senzualitatea? Dacă ești singur, prietenii se vor asigura ca starea ta de spirit să rămână una bună. Sănătatea și familia sunt în direcția bună, în schimb, trebuie să ai grijă la carieră și bani.

Luna mai este de bun augur pentru călătorii sau activități recreative, dar trebuie să îți economisești energia pentru a te ține departe de orice riscuri.

Scorpion - Spre deosebire de luna aprilie, luna mai aduce mai multe aspecte controversate pentru nativii din zodia Scorpion.

Fiecare problemă pe care o ai, trebuie rezolvată cu tact și multă diplomație. Relația de cuplu devine foarte complicată și vei avea parte de multe evenimente care îți dau de gândit.

Saturn va aduce multe schimbări în mediul familial și al personalității, iar Jupiter va aduce schimbări majore în viața ta în cea de-a doua jumătate a lunii.

Săgetător - Sfera conjugală este plină de romantism și pasiune. Dacă ești singur, astrele spun că nici în luna mai nu îți vei găsi sufletul pereche, iar relațiile de familie nu sunt deloc armonioase. Nici la job lucrurile nu vor merge bine, iar la capitolul finanțe stai din ce în ce mai prost.

Saturn te va ajuta să îți crești stima de sine și să ai mai multă încredere în planurile tale, de aceea nu ezita atunci când ceilalți spun că nu vei reuși, încearcă și vezi ce iese.

Capricorn - Nativii Capricorn care sunt căsătoriți sunt ocupați, în ultimul timp, mai mult cu activitățile sociale decât cu relația amoroasă. Mediul familial este extrem de tensionat, dar nu vei avea de ce să te îngrijorezi cu privire la starea ta de sănătate. Poți construi foarte ușor o familie, trebuie doar să ai mai multă siguranță de sine.

Aspectele planetare sunt benefice pentru activitățile cu copiii. Marte va aduce entuziasm, dar vei fi extrem de sensibil în ceea ce privește acțiunile tale. După data de 20 mai, accentul este pus pe sănătate și carieră.

Vărsător - Pe plan sentimental, în luna mai, nativii Vărsător stau foarte bine, relația lor de cuplu fiind armonioasă. Însă, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situațiile conflictuale din familie, pentru că acest lucru îți poate afecta relația de cuplu.

Starea ta de sănătate este una bună, dar vei întâmpina dificultăți în carieră. În sfera financiară, te vei bucura de câștiguri nesperate. Toată energia ta este canalizată pe obligațiile profesionale și pe rutina zilnică, dar nu uita să te pui pe tine pe primul loc întotdeauna.

Pești - Viața de cuplu este plină de momente de romantism și senzualitate. Îți vei găsi marea dragoste după data de 14 mai. Legăturile de familie sunt stabile și îți aduc liniștea de care aveai nevoie de atâta timp. Și pe plan financiar îți vei găsi echilibrul. Nu uita să te preocupi de starea ta de sănătate, pentru că organismul îți dă semne de ceva timp.

În luna mai, vei avea parte de o mulțime de evenimente în diferite aspecte ale vieții. Vei rezolva totul cu entuziasm, iar Marte te va susține în această perioadă. După prima jumătate a lunii, Jupiter și Saturn vor proiecta transformări semnificative în viața ta, însă trebuie să ai în vedere că fericirea ta se poate intersecta cu stări conflictuale. (L.P.)

Lasă un comentariu