“MĂ FASCINEAZĂ FELUL ÎN CARE SCRIITORII ÎȘI ALEG SUBIECTELE ȘI LE TRANSFORMĂ ÎNTR-O LUME MAGICĂ”

Distribuie pe:

Mă numesc OPRICEAN Angela Larisa, sunt elevă la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureș și fac parte din colectivul clasei a VI-a B.

De ceva timp, n-am mai putut merge la școală din cauza virusului, am făcut școală online, pe o platformă specială. La început, mi-a fost greu pentru că era ceva nou pentru mine, neștiind cum funcționează, dar, în timp, am învățat despre ea și, în momentul de față, mă descurc pe platforma respectivă . Eu, personal, nu am avut dificultăți în timpul școlii online, dar, cum v-am spus, mi-a fost cam greu să mă obișnuiesc cu programul.

În ceea ce privește materia mea preferată, nu am doar una, am mai multe, nu pot alege dintre ele. Prima este Limba română, pentru că mă fascinează felul în care scriitorii își aleg subiecte destul de banale, dar ei le transformă într-o lume nemaivăzută și magică. A doua Istoria, pentru că este bine să îți cunoști trecutul, cu toate evenimentele importante. Dacă nu ar fi existat trecutul, prezentul ar fi lipsit de multe cunoștințe prețioase, iar viitorul ar fi o gaură neagră fără sfârșit. A treia este Educația plastică, pentru că îmi place să mă exprim prin desenele pe care la fac.

Cărțile mele preferate și pe care le recomand tuturor, când îmi cer sfatul, sunt: “Harry Potter”, de J.K. Rowling (Seria de cărți Harry Potter te introduce într-o lume fascinantă a magiei și a vrăjilor. Totul este despre un băiat pe nume Harry, care este vrăjitor și merge la o școală pentru magie, acolo își face prieteni, mergând în tot felul de aventuri, luptându-se cu tot felul de creaturi și având amintiri atât urâte, cât și frumoase. De la primele pagini citite, am fost purtată în acea lume magică); “Caroline”, de Neil Gaiman, este o carte interesantă, despre o fată care se mută cu familia ei într-o casă ciudată, în care există un portal, prin care poți intra într-o altă dimensiune. Cei de acolo se aseamănă cu noi, dar diferența este că au nasturi în locul ochilor și sunt mult mai drăguți, dar nimic nu este ceea ce pare. În scurt timp, totul se întoarce împotriva lui Caroline.

Lasă un comentariu