MOTIVELE DE DESPĂRȚIRE ȘI ZODIILE

Distribuie pe:

Când ne îndrăgostim, zodia în care ne-am născut are un rol important în dezvoltarea sentimentelor de iubire, dar și atunci când dorim să punem punct unei relații suntem influențați de astre.

Astrologica.ro ne prezintă principalele motive pentru care ne despărțim de cineva, în funcție de zodie.

Berbec - Te va părăsi impulsiv. Berbecul își va urma instinctul cel mai impulsiv și, cel mai probabil, aceasta este și motivul pentru care se va despărți de tine și va căuta o altă pradă. Te va părăsi și nici măcar nu se va gândi la consecințe.

Spontaneitatea lui este remarcabilă și benefică de multe ori, însă în acest caz va lăsa dragostea adevărată să îi scape printre degete.

Taur - Se va despărți din cauza unei crize de gelozie. De cele mai multe ori, Taurul este un partener fantastic. Este, de obicei, uimitor în pat, bucătar excelent și un bărbat puternic și incredibil. Dar, dacă devine gelos, ai grijă! Va exploda și va face o criză colosală. Nu poți discuta cu el în acele clipe, nu te va asculta. Furia lui va deveni din ce în ce mai mare, până te va părăsi.

Din fericire, e destul de inteligent și, în cele din urmă, își va da seama că a stricat un lucru bun și va reveni. Sexul de împăcare va fi spectaculos, ceea ce te va face să îi dai o a doua șansă.

Gemeni - Pleacă din teamă de angajament. Pentru nativul din Gemeni, nimic nu este mai înfricoșător decât să fie într-o relație. E îngrozit că va face ceva greșit, așa că preferă să reducă riscul la minimum și pleacă înainte ca lucrurile să se înrăutățească.

Nu este vorba că nu are calitățile necesare pentru a avea o relație grozavă, doar că se lasă orbit de teamă.

Rac - Nu te va părăsi... Deși Racul nu e adeptul despărțirilor, nevoia și tendința lui de a-și sufoca partenerul cu afecțiune îl va determina pe acesta să plece, pentru că pur și simplu nu va mai suporta.

Racul are nevoie de validare constantă. El este o persoană grozavă și, ca oricine, merită să aibă parte de iubire, dar trebuie să se schimbe puțin.

Leu - Se desparte pentru că nu este mulțumit. Leul e fericit și își iubește partenerul, dar vocea lui interioară îi spune că ar putea avea pe cineva mai bun. Leul știe că el este spectaculos și vrea pe cineva la fel de uimitor.

Problema este că există momente în care e atât de prins să caute pe cineva mai bun, încât nu apreciază că are deja pe cineva destul de spectaculos. Leul trebuie să aprecieze ceea ce are sau va ajunge în cele din urmă singur.

Fecioară - Perfecționismul îi alungă partenerul. Nativul din Fecioară are standarde ridicate, iar cu el nu e ușor de trăit. Chiar dacă ai standarde similare de perfecțiune, cel mai probabil nu ești la fel de rigid ca el. De asemenea, oamenii trebuie să se simtă confortabil în propriile lor relații și case. Fecioara știe să iubească și este foarte dedicată relației.

Așa că, dacă acest nativ începe să caute firimituri pe podea sau să îți spună unde să stai, astfel încât să nu murdărești canapeaua albă, cu siguranță vei vrea să dispari de lângă el.

Balanță - Pleacă dacă se simte folosită. Balanța adoră să iubească și va ignora mare parte din semnalele de alarmă, cu excepția cazului în care simte că o folosești. Nu contează dacă motivele sunt destul de nevinovate, cum ar fi să treci peste o despărțire recentă, cu acest nativ nu merge.

Dacă începe să creadă că îl folosești, nativul va traduce că nu îl respecți deloc sau nu îți pasă deloc de el, ceea ce îl rănește profund. Nici măcar nu îți va da timp să îi explici, pentru că va fi demult plecat din viața ta.

Scorpion - Te va părăsi dacă îl înșeli. Scorpionul este cu siguranță un semn sexual, dar este, de asemenea, foarte loial. De fapt, loialitate și fidelitatea sunt extrem de importante pentru el.

Dacă află că l-ai trădat, s-a terminat! De ce? Nu numai pentru că ai fost infidel, dar probabil ai și mințit pentru a-ți acoperi urmele. Când înșeli un Scorpion, jocul se termină.

Săgetător - Se desparte pentru că așa îi stă în fire. În cazul Săgetătorului, totul se rezumă la schimbare. S-ar putea să încerce să se așeze la casa lui cu cineva, dar dacă cealaltă persoană nu are același chef de viață ca și el se va simți sufocat și va pleca. Să rămână în același loc toată viața, nu este foarte atrăgător pentru el.

Capricorn - Pleacă atunci când este criticat. Este în regulă ca un Capricorn să ofere sugestii despre modalitățile în care partenerul lui se poate îmbunătăți sau să facă lucrurile mai bine, dar dacă acesta îndrăznește să îl critice, pur și simplu, s-a terminat.

Ego-ul Capricornului este mult mai delicat decât te-ai aștepta. El e puternic, independent și capabil, dar nu îi place când îi sunt semnalate defectele. Complimentele și aprecierea merg mult mai bine cu un Capricorn.

Vărsător - Te va părăsi pentru fostul. Este nevoie de multe pentru ca un Vărsător să se îndrăgostească, dar atunci când o face e treabă serioasă. Dacă se află într-o relație cu cineva și acel cineva se dovedește a fi o persoană toxică sau îl părăsește pentru altcineva, Vărsătorul nu va putea trece niciodată peste asta.

Însă, dacă fostul (fosta) lui reapare în peisaj, în timp ce este cu tine, cel mai probabil te va părăsi pentru el. Chiar dacă tu ești de o mie de ori mai bun și el știe asta...

Pești - Pleacă dacă nu ai o minte deschisă. Peștii au o imaginație vie, sunt artiști și romantici incurabili. Dacă un nativ din Pești este cu cineva prea rigid sau care nu are o minte deschisă, va încerca să facă totuși relația să funcționeze.

Dar, odată ce devine clar că relația este condamnată, el va pleca, probabil în cel mai bun și blând mod posibil, dar va pleca. Știe că nu poate forța pe nimeni să devină cum vrea el și că cel mai bine este să meargă mai departe. (L.P.)

Lasă un comentariu