I.S.U. MUREȘ VEGHEAZĂ

Distribuie pe:

În ultimele 72 de ore, până în această dimineață la ora 8.00, pompierii mureșeni au intervenit la 145 de intervenții, din care două incendii, patru alte situații de urgență și 139 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Căutare persoane rătăcite pe munte

În data de 09.05.2021, în jurul orei 17.55, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au fost solicitați să intervină pentru căutarea a patru persoane rătăcite în zona Văii Siriodului, de pe raza comunei Ibănești.

Conform coordonatelor GPS transmise de către apelant, pompierii au început căutările, în cooperare cu o echipă din cadrul SALVAMONT MUREȘ. Căutările s-au desfășurat pe două direcții principale, dinspre Orșova, respectiv dinspre Sovata, către locația transmisă de către apelant. După aproximativ o oră de la debutul operațiunilor de căutare, forțele de intervenție au ajuns la locul unde se aflau persoanele rătăcite.

Familia (soț, soție și cei doi copii minori) era în stare de panică, neavând nevoie de ajutor medical. Persoanele au fost preluate și transportate în siguranță.

Lasă un comentariu