SE DESCHIDE SEZONUL ESTIVAL ÎN COMPLEXUL DE AGREMENT “MUREȘUL”

Distribuie pe:

“Vom deschide bazinul acoperit din Complexul Week-end pentru antrenamentele sportivilor, iar de la finele săptămânii, publicul se va putea relaxa în întregul complex! În ce privește piscina ,,Ing. Mircea Birău'', publicul va putea reveni aici de-a lungul întregii zile, în timp ce sportivii profesioniști se vor putea desfășura în voie'', a declarat primarul Zoltán Soós.

În cadrul unei conferințe de presă, edilul a declarat că s-a reușit, în doar trei luni de la adoptarea bugetului, refacerea și repunerea în circuit a piscinei acoperite de dimensiuni olimpice din cadrul complexului. Începând de săptămâna viitoare, cluburile își vor avea propriul fief!

Decizia de redeschidere a piscinei acoperite a fost luată având în vedere  numeroasele solicitări pentru revenire la “Week-end”, în contextul în care, de la închiderea acesteia anul trecut, cluburile sportive au suprasolicitat piscina “Ing. Mircea Birău”.

Schimbarea anunțată în conferința de presă de astăzi constă în mutarea majorității sportivilor la “Balon” pentru antrenamente, iar piscina “Ing. Mircea Birău” va fi redată exclusiv târgumureșenilor, conform programului de funcționare, între orele 6.00-22.00.

În ce privește funcționarea “Balonului”, activitatea va fi coordonată de către CSM Târgu-Mureș, urmând să fie stabilit un plan cu privire la organizarea lecțiilor de înot.

Până sâmbătă va fi finalizată amenajarea bazinelor de la Week-end; complexul se va deschide pentru ca toți târgumureșenii și turiștii să se poată relaxa în voie, a mai declarat edilul.

Levente Mátyási, directorul complexului, a declarat că deschiderea acestuia va fi experimentală pentru câteva zile, iar accesul va fi gratuit. Ulterior, intrarea în complex se va face la tarifele de anul trecut: 7 lei adulți și 3,50 lei pentru copii, cu program de la șapte dimineața până la șapte seara.

“Având în vedere situația epidemiologică, conform normelor în vigoare, o atentă supraveghere va avea loc în cadrul complexului, deoarece este important să asigurăm sănătatea și siguranța vizitatorilor”, a subliniat Zoltán Soós, primarul municipiului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu