ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 30 iunie - 1 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 65 de intervenții, din care - un incendiu, un accident rutier, patru intervenții în urma fenomenelor meteorologice periculoase, două alte situații de urgență și 57 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 30 iunie, în jurul orei 20.35, incendiu produs la un autoturism în localitatea Roșiori, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. Din fericire, nu au fost victime. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Accident rutier:

- Ieri dimineață, în jurul orei 7.20, accident rutier în orașul Luduș, strada Mihai Eminescu. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp. În interiorul autoturismului se aflau două persoane neîncarcerate, una de cod verde - sex masculin, 20 de ani, și una de cod roșu - sex feminin, de 19 ani. Victima de cod roșu a fost predată echipajului medical de pe ambulanța SMURD și transportată la CPU Luduș.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Intervenții în urma fenomenelor meteorologice periculoase:

- Miercuri, 30 iunie, în jurul orei 19.50, copac în pericol să cadă, în municipiul Târgu-Mureș, strada Nicolae Bălcescu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- Ieri, începând cu ora 6.45, pompierii mureșeni au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuți în localitățile Târgu-Mureș (calea Sighișoarei, lângă Valea Rece, o bandă de sens blocată, copacul a căzut pe copertinele pentru parcare autoturisme), Voivodeni (strada Principală, copac căzut pe un autoturism) și Suplac (un copac obtura o bandă de circulație).

Au executat misiunile pompierii militari din cadrul Detașamentelor Târgu-Mureș, Reghin și Târnăveni. Din fericire, nu au fost victime.

Lasă un comentariu