ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 09-11 iulie, până ieri, pompierii mureșeni au intervenit la 180 de intervenții, din care - șase incendii, un accident rutier, șapte alte situații de urgență și 166 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

* Vineri, 9 iulie, în jurul orei 14.40, incendiu deșeuri în municipiul Sighișoara, strada Coroian Ion Necule. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

* Vineri, 9 iulie, în jurul orei 16.40, incendiu șură, în localitatea Aluniș, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de lucru Deda, pompierii voluntari din cadrul SVSU Aluniș și Deda. A ars în totalitate o șură dărâmată, de aproximativ 10 mp.

* Vineri, 9 iulie, în jurul orei 22.35, incendiu tomberon produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Aleea Vrancea. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

* Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 3.10, incendiu produs la o garsonieră din municipiul Reghin, strada Livezilor. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Odată ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că este vorba despre un incendiu produs la o garsonieră de la parterul unui bloc de locuințe. Salvatorii au intervenit de îndată pentru limitarea propagării incendiului și lichidarea lui, precum și la ventilarea naturală a casei scărilor. Nu s-a impus evacuarea locatarilor și din fericire nu au fost victime.

În urma incendiului, au ars bunurile din interiorul garsonierei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: flacără deschisă în spații închise (posibil o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată)

* Duminică, 11 iulie, în jurul orei 12.50, incendiu casă de locuit în localitatea Frunzeni, comuna Lunca. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, SMURD Reghin și SVSU Lunca. A ars mobilierul dintr-o cameră din locuință, incendiul a fost lichidat înainte să se propage la întreaga locuință. Din fericire, nu au fost victime.

* Ieri dimineață, în jurul orei 00.20, incendiu produs la un autoturism în orașul Sărmașu, strada Morut. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu. Autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, nu au fost victime.

Accident rutier:

* Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 19.40, accident rutier pe E578, la intersecția spre localitatea Logig. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre o autoutilitara răsturnată în afara părții carosabile, în urma impactului au fost trei victime - cod verde - doi adulți și un copil, acestea fiind preluate de către echipajele medicale aflate la locul evenimentului și transportate la CPU Reghin. Circulația a fost blocată pe un sens de mers, pe toată durata intervenției.

Alte intervenții:

* Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 19.25, creangă în pericol de cădere peste autovehicule, în municipiul Târgu-Mureș, strada Cisnădiei. Au intervenit pentru degajarea acesteia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

* Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 19.25, copac căzut pe carosabil, la intrarea în localitatea Dedrad. Au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

* Ieri dimineață, în jurul orei 7.20, creangă căzută pe carosabil în municipiul Sighișoara, strada Miron Neagu. Au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Lasă un comentariu