ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au intervenit la 50 de intervenții, din care un incendiu, o misiune pirotehnică și 48 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Ieri dimineață, în jurul orei 00.10, incendiu autoturism produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Verii. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A ars un auto turism aproape în totalitate (în proporție 95%) și deșeuri lemnoase. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără a apuca să se propage la anexele învecinate. Pe toată durata intervenției, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Misiune pirotehnică:

- Joi, 12 august, în jurul orei 12.30, muniție rămasă neexplodată în localitatea Oarba de Mureș. A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș. A fost vorba despre un proiectil exploziv calibru 105 mm, acesta fiind descoperit în urma unor lucrări agricole. Cel mai probabil, muniția provine de pe timpul conflictelor militare. Proiectilul a fost ridicat, transportat și depozitat în siguranță de către echipa pirotehnică, acesta urmând a fi distrus controlat cu altă muniție rămasă neexplodată.

Lasă un comentariu