Cum sunt soacrele în funcție de zodia lor

Distribuie pe:

Relația cu soacrele influențează destul de mult viața de cuplu, iar drumul spre inima lor poate fi, uneori, dificil. Însă astrologica.ro are sfaturi și despre cum să o îmbunezi pe mama partenerului tău, în funcție de zodia în care s-a născut aceasta.

Berbec - Soacra născută sub semnul Berbecului este o soție și o mamă dedicată și foarte energică. Ea nu va pune niciodată familia pe locul doi. Ai grijă ce spui despre membrii familiei și nu întrece măsura atunci când faci anumite observații, că te ține minte. Nativele din Berbec sunt ușor egoiste și nerăbdătoare, deci ar fi bine să fii punctual, să respecți promisiunile făcute și să nu te aștepți la prea multe gesturi de dărnicie din partea lor. Este foarte sinceră când îți dă sfaturi, însă dacă vei părea superficial ori lingușitor nu te vei înțelege cu ea.

Taur - Dacă mama partenerului tău este născută în semnul Taur, înseamnă că ai de-a face cu o carieristă perfecționistă, iar această trăsătură se cam contrazice cu rolul de soție. Totuși, o astfel de soacră are grijă de cei din familia ei, însă nu îi place să îi cocoloșească inutil, ci îi va lăsa să învețe din propriile greșeli. Nu suportă oamenii leneși, deci ai grijă ce impresie îi faci. Dacă îi vei deveni drag, fii sigur că te va trata ca pe cel mai bun prieten al ei.

Gemeni - Femeia născută în zodia Gemeni este una dintre cele mai bune soacre, datorită temperamentului ei deschis. Este o femeie prietenoasă și are capacitatea de a se înțelege bine cu oricine. De aceea, dacă se va întâmpla să ai certuri cu partenerul tău de care ea să știe, vă va aduce cu picioarele pe pământ. Soacra Gemeni este născută cu un puternic instinct matern, deci nu îi răni copilul, căci tot lui îi va fi aliată. În plus, din cauza dualității specifice zodiei, ea tinde să plece prea ușor urechea la bârfe.

Rac - Pentru soacra din zodia Rac, casa este centrul universului, alături de familie și de copii. Ea își va trata prietenii apropiați ca și cum ar face parte din familie, dar va fi mereu atentă la scara de valori a acestora. Ai mare grijă la ceea ce spui în prezența ei și evită să îi jignești pe cei dragi de față cu ea. Nu încerca să o temperezi și nici să îi schimbi modul de gândire. Dacă vrei să te împrietenești cu ea, nu trebuie decât să fii sincer.

Leu - Reprezentantele sexului frumos din zodia Leu nu acceptă jumătăți de măsură și au ajuns soții și mame doar din iubire. Prin urmare, dacă te suspectează că nu ești potrivit pentru copilul ei, fii sigur că va încerca să îi deschidă ochii și să îl convingă să caute pe altcineva. Soacra Leu preia deseori controlul și vrea să își impună propriile păreri, fiind destul de rece și introvertită.

Fecioară - Soacra născută sub semnul Fecioarei este o persoană stabilă și liniștită. Din pricina firii sale capricioase, ajunge să îi streseze de multe ori pe cei din jur, însă nu este rău intenționată. Este meticuloasă și atentă la detalii, deci pune suflet în tot ceea ce face când ești în preajma ei. Deși poate fi destul de critică la adresa unora, ai grijă pentru că ea nu știe să primească criticile altora prea bine. Fii cumpătat în afirmații sau păreri.

Balanță - Fiind Balanță, soacra ta are câteva calități de soție și de mamă perfectă. Este atentă la nevoile celuilalt, se poartă cu grijă și afecțiune, deci și tu va trebui să faci la fel. Conform standardelor acestei zodii, ai de negociat cu o femeie corectă și echilibrată, care adoră tot ceea ce ține de lux și de frumos. Îmbracă-te elegant când o vizitezi și, dacă vrei să îi cumperi un cadou, alege un produs de calitate, care să arate bine. În același timp, dacă se întâmplă să vină ea în vizită la voi, casa trebuie să fie curată lună.

Scorpion - Când vine vorba de a negocia cu o soacră din această zodie, trebuie să fii cu băgare de seamă. Este extrem de pretențioasă, rigidă și toată lumea trebuie să se ridice la nivelul standardelor ei. Este printre acele femei care chiar cred în expresia “până când moartea ne va despărți”, deci dă-i de înțeles că ești partenerul potrivit pentru copilul ei. Oricum, ea are capacitatea de a citi exact ceea ce este în mintea ta.

Săgetător - Energică și devotată, soacra Săgetător consideră căminul conjugal un loc al distracției și al bunei comunicări. Ea este o prezență plăcută, prietenoasă, sinceră și foarte vorbăreață. Vede lucrurile exact așa cum sunt în profunzime. Atunci când te vei lovi de criticile ei, s-ar putea să te doară pe moment, dar mai mult ca sigur vei învăța ceva nou și util.

Capricorn - Soacrele Capricorn sunt atente la detalii și preocupate mereu să rezolve problemele celor din jur. Dacă nu vrei prea multă implicare din partea ei, ține conflictele de cuplu departe de ea. Pare calmă și echilibrată, dar este schimbătoare și oscilează în comportament. Deși nu recunoaște, soacrei Capricorn îi plac complimentele, așa că laudă-i bucatele, gospodăria și felul în care a ales să se îmbrace.

Vărsător - O femeie Vărsător are puterea de a ameliora conflictele, iar dacă te va îndrăgi din prima, s-ar putea să îți devină aliată. Dacă este născută sub acest semn astral, mamei partenerului tău îi place să se bucure de libertate și va aprecia dacă și tu ești o fire independentă. S-ar putea să nu fie de acord în totalitate cu ceea ce crezi, dar fiind suficient de deschisă la minte, sprijină și părerile mai rebele.

Pești - Pe soacra Pești nu te poți baza dacă ai probleme, pentru că tinde să își piardă echilibrul. Este o fire foarte creativă și pasionată de tot ceea ce ține de domeniul artistic. Prin urmare, pe latura aceasta ai putea încerca să te împrietenești cu ea. Cu un cadou constând în niște bilete la un spectacol, ești destul de aproape să îi câștigi inima. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pexels.com)

Lasă un comentariu