ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În data de 6 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 53 de intervenții, din care un incendiu, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 48 de intervenții

SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

Luni, 6 septembrie, în jurul orei 11.07, incendiu transformator în municipiul Reghin. Ajunși la locul solicitării, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au constatat că un transformator electric ardea mocnit, iar la locul intervenției se află și un echipaj de la ELECTRICA. După întreruperea curentului electric, s-au întreprins măsurile specifice PSI, incendiul fiind lichidat.

Accidente rutiere

Luni, 6 septembrie, în jurul orei 18.11, asigurări de măsuri PSI la un accident rutier în localitatea Gănești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. În urma recunoașterii făcute, au constat că, în evenimentul rutier produs, sunt implicate trei autoturisme, rezultând o victimă de cod verde, care a refuzat transportul la spital. S-au asigurat măsurile PSI specifice.

Lasă un comentariu