ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! ARDEALUL, PĂMÂNT ROMÂNESC (1)

Distribuie pe:

LA SIBIU, ISTORIA SE REPETĂ!

Cu greu și-ar fi închipuit cineva, pe când eram destabilizați mediatic cu ideea obsesivă a transformării Sibiului într-o “baie de sânge” în `89, că mascarada teroristă orchestrată atunci, cu scopul de a plasa România pe orbita globalizării, va face din orașul de pe Cibin nu numai un exemplu național de impunere la conducere a minorității sașilor, adică de deturnare efectivă a sensului consacrat al Democrației, ci și de a deveni epicentrul readucerii românilor din Ardeal la statutul medieval de inferioritate și exploatare! S-a ajuns astfel ca în locul Ungariei, al cărei rege Geza al II-lea (1141-1163) a inițiat colonizarea în Ardeal al numitului grup etnic de origine germană, după '89 să ne “procopsim” cu ascensiunea europeană a Celui de-al Patrulea Reich, Germania, care a reactualizat cu “diplomație” deja istoricul dispreț antiromânesc (atât de trâmbițatul “constituțional” Fraterna Unio din 1437, dintre maghiari, secui și sași) care a consacrat excluderea românilor din viața politică și religioasă până în 1918 și superioritatea “celor trei națiuni”! Așa se explică faptul că, astăzi, suntem în situația incredibilă (ca o reiterare a ideii hungariste conform căreia românii nu au capacitatea de a se conduce singuri!) ca românii majoritari să fie conduși de minoritari și de a asista uimiți cum etnicii germani din Sibiu au privilegii pe care nu le-au avut nici în regimul, de tristă amintire, austro-ungar!

Retrocedări. Cu toate că legislația internă (un decret-lege al regelui Mihai I din 1944) și internațională (tratatul de pace de la Paris din 1947) a consacrat desființarea tuturor grupurilor etnice germane din Europa, sașii din Sibiul condus de sasul Iohannis (din FDGR) s-au declarat oficial succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German (1940) și au reușit să redeschidă, printr-o sentință judecătorească locală, rana istorică a unor retrocedări prin care FDGR, acaparând diverse proprietăți aparținătoare de drept Statului Român, să perceapă chirii colosale de la instituțiile publice (licee, spitale, școli, grădinițe etc.) care își au sediul în clădirile retrocedate! În ce direcție se duc banii obținuți, nimeni nu știe! “Acesta este unul din serviciile aduse Germaniei de către Iohannis”, declară distinsul prof. univ. dr. Corvin Lupu. Reamintesc că Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Germaniei, pentru servicii deosebite aduse acestei țări...

Alegeri. Într-o “veselie” de neînțeles, care ne arată cât de eficientă a fost propaganda antiromânească a globaliștilor, românii municipiului Sibiu (88,97%) trăiesc cu iluzia că sașii (1,06%) sunt “curați ca lacrima” și votează, masiv, cu... FDGR! Rezultatul? Au majoritate absolută în Consiliul Municipal! Cum este posibil? Păi, efectiv, disproporția reprezentării etnice este net favorabilă sașilor: ei beneficiază de 1 consilier la 154 locuitori germani, în timp ce 1 consilier român trebuie să fie votat de... 12.919 locuitori! Fără comentarii!

Devieri de circulație pe rute ocolitoare. Oficialitățile sibiene, creând o stare de tensiune publică, au luat o serie de măsuri menite ca pe Calea Dumbrăvii circulația să fie făcută în sens unic! Astfel, în mod aberant și discriminator, s-a ajuns ca pe această arteră rutieră să se circule în ambele sensuri, pe prima și ultima treime, iar pe treimea din mijloc să se circule într-un singur sens (aici este o zonă rezidențială, locuită de ... sași)! Măsura în cauză îi privează pe românii ortodocși, din Sibiul “multicultural”, de accesul la Cimitir!

Așadar: nu au încredere românii, din Sibiu, în a-i vota la conducere pe români? Nu-i nimic, au “ac” de “cojocul” lor sașii... Al căror reprezentant de frunte, președintele Iohannis, ne-a pus Țara pe “butuci”!

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu