TÂRGUL CETĂȚII, EDIȚIA DE TOAMNĂ

Distribuie pe:

Cea de a 5-a ediție a Târgului Cetății din acest an, și a șaisprezecea de la lansare, va avea loc, în acest sfârșit de săptămână, la Târgu-Mureș, pe Bulevardul Cetății, în perioada 17-19 septembrie.

TÂRGUL CETAȚII din această lună este unul special și vine cu multe surprize și noutăți. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, artiști plastici autentici aduc la târg obiecte din lemn sculptate sau pictate manual, bijuterii, cosmetice naturale și plante de sezon. Nu vor lipsi nici bunătățile specifice toamnei: must, vin, mere, castane, palanețe coapte pe loc sau înghețata de castane. Produsele sunt aduse la Târgu-Mureș de producători și artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Sibiu, Brașov, Cluj și Bistrița.

Programul târgului este: vineri, între orele 11.00-20.00, sâmbătă, între orele 10.00-20.00, iar duminică, între orele 10.00-19.00.

Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu