ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 15-16 noiembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 46 de intervenții, din care - un incendiu, două alte situații de urgență și 43 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Luni, 15 noiembrie, în jurul orei 15.10, degajări de fum dintr-un apartament din municipiul Târgu-Mureș, strada Pandurilor. S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompieri militari

din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Imediat au reușit pătrunderea în apartament, unde au constatat o cratiță uitată pe foc. Pompierii au executat ventilarea încăperilor.

Misiune pirotehnică:

- Luni, 15 noiembrie, în jurul orei 15.10, proiectil neexplodat găsit într-o grădină din localitatea Deag. S-a deplasat la locul solicitat echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș, unde a fost descoperită o bombă de aruncător, calibru 120 mm. Aceasta a fost ridicată, transportată și depozitată în siguranță la depozitul de muniție rămasă neexplodată, urmând a fi distrusă la o dată ulterioară. Cel mai probabil, muniția provine din timpul conflictelor militare.

Alte intervenții:

- Tot luni, 15 noiembrie, în jurul orei 21.40, țeavă de gaz ruptă în localitatea Pogăceaua, strada Satu Nou. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Punctul de Lucru Râciu. Aceștia au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. A fost vorba despre o țeavă de gaz ruptă în urma unui accident rutier. Pentru remedierea problemei la țeava de gaz, a intervenit o echipă de intervenție de la furnizorul de gaze naturale.

Lasă un comentariu