ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 16-17 noiembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 57 de intervenții, din care - trei incendii și 54 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 16 noiembrie, în jurul orei 19.20, incendiu produs la hornul unei case de locuit din localitatea Ațintiș, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduș. Incendiul s-a manifestat fără flacără, cu degajări mari de fum, acesta fiind lichidat înainte să se propage la casa de locuit. Din fericire, nu au fost victime.

- Marți, 16 noiembrie, în jurul orei 15.10, degajări de fum pe casa scării unui bloc de locuit din municipiul Târgu-Mureș, Bulevardul 1848. S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompieri militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, imediat reușind pătrunderea în apartamentul de unde provenea fumul. Aceștia au găsit o oală uitată pe foc. Pompierii au executat ventilarea încăperilor.

- Miercuri, 17 noiembrie, în jurul orei 00:10, incendiu la o casă, produs în localitatea Eremitu. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata. A fost vorba despre un incendiu produs la acoperișul unei case părăsite improvizate, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Lasă un comentariu