HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2022

Distribuie pe:

Pentru multă lume, în subconștient, prima lună a anului reprezintă un nou început, când poți începe o nouă foaie, pe care să scrii tot ce dorești să schimbi în viitor.

Astrologica.ro promite că luna ianuarie 2022 ne aduce un început liniștit de an, această perioadă dându-ne răgazul să ne analizăm gândurile și să ne detașăm de problemele din trecut.

Berbec - Forță interioară, energie spontană, încrederea în sine

O dorință de schimbare radicală a vieții se va trezi în Berbec în luna ianuarie și, prin urmare, se va concentra în primul rând pe el însuși. S-ar putea să pari rezervat sau chiar centrat pe propria persoană, prin urmare evită monologurile ample despre viața ta și încearcă să arăți interes și pentru viața celor dragi.

În ceea ce privește relațiile, din pricina naturii pasionale a acestui semn zodiacal temperamental, acestea se manifestă la maximum, iar Berbecul poate să aștepte cu nerăbdare experiențe încărcate emoțional și amoros.

Datorită lui Marte, energia dvs. sexuală va fi mult mai puternică. Dacă sunteți într-o relație serioasă, fiți atenți, deoarece aceasta vă poate întoarce lumea pe dos.

La locul de muncă, veți avea tendința să fiți destul de egocentric și să vă pese doar de dvs. Chiar dacă simțiți că nimeni nu vă poate ține pasul, măcar încercați să contribuiți cu ceva în echipa dvs. și să vă ajutați colegii.

Taur - Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

În ianuarie, capacitatea Taurului de a-i asculta pe ceilalți va veni pe neașteptate, astfel încât aceștia vor avea un mare succes în comunicare, ceea ce va merge mână în mână cu abilități organizaționale excelente. Acest lucru vă va oferi încredere și veți deveni un favorit printre prietenii și superiorii voștri. Cu toate acestea, nu lăsați succesele să vi se urce la cap pentru că ați putea atrage dușmani din rândul prietenilor și colegilor.

Uranus va avea efecte benefice asupra creativității. Taurii vor începe să se gândească la situația lor financiară și le va fi mai ușor să găsească stabilitate în ea, fie prin cumpărarea de bunuri imobiliare sau creșterea performanței la locul de muncă, fie prin stângerea banilor pentru orice eventualitate.

Deși intelectul și creativitatea vor fi forța dvs. motrice, ele pot duce și la încăpățânare și intransigență, deci feriți-vă de conflictele cu colegii și cu cei dragi.

Gemeni - Caracter comunicativ și politicos, cu simț al umorului

În această perioadă, vei intra într-un stereotip și, prin urmare, vei simți nevoia să îți reînvii relația. De asemenea, vei fi foarte hotărât cu privire la ceea ce îți dorești să obții în acest an și nu va fi o problemă pentru tine să îți schimbi prioritățile. Cu toate acestea, nu veți fi foarte răbdători. Prin urmare, găsiți un amic care vă va motiva și vă va încuraja.

Odată cu sosirea Anului Nou, veți începe să realizați lucruri care nu vi se potrivesc și lucruri pe care le apreciați cu adevărat. Este firesc pentru dvs. să creați relații, așa că vă veți simți ca un pește în apă. Veți fi foarte încântați de noile obiective pe care vi le-ați stabilit pentru acest an, dar de multe ori nu vă va fi ușor să perseverați. Abilitatea dvs de a vă face noi prieteni vă poate ajuta chiar și cu aceste provocări.

Rac - Caracter emoțional, dar receptiv, calm și rezervat

Ianuarie va fi o lună de dezvoltare personală pentru Rac. Te vei deschide către schimbări în gândire și vei fi mai receptiv ca niciodată. Acest lucru va aduce o mulțime de oameni noi în viața ta, care te vor ghida spre direcția corectă.

La job, te vei simți, totuși, dezechilibrat. Superiorii tăi vor începe să te aleagă și îți vor oferi multă muncă în plus, pe care nu o vei putea refuza de frică. Dacă îi lași să te trateze așa, vei intra într-un cerc vicios. Încearcă să îți aduni curajul și să spui ceva pentru a le câștiga respectul.

Totodată, începutul anului va aduce mult stres Racilor. De multe ori vă stabiliți obiective prea înalte, ceea ce vă poate speria, deoarece pune presiune pe dvs. În schimb, ar trebui să încercați câteva activități creative. Astel, singurătatea și imaginația îți vor restabili echilibrul interior.

Leu - Curajos, încrezător în sine și comunicativ

Luna ianuarie aduce mult succes la muncă pentru Leu. Șefii dvs. vor observa angajamentul ridicat și vă pot oferi o călătorie de afaceri în străinătate. Capacitatea ta de a argumenta te va face un negociator profesionist, pe care îl vei folosi la locul de muncă și în situațiile din viața de zi cu zi.

Când vine vorba de relațiile cu prietenii, ar fi bine să te gândești la totul în avans, astfel încât să nu regreți nimic. În ianuarie, vă veți simți renăscut în toate modurile. Cu toate acestea, pe drum și acasă, evitați comportamentul dominant și exploziv. Ceilalți ar putea fi descurajați de argumentele constante.

La sfârșitul lunii, evitați operațiile, deoarece veți fi sub efectul lunii pline. Aveți grijă de sistemul cardiac, așa că evitați fumatul sau consumul de alimente bogate în colesterol.

Fecioară - Atentă, grijulie, inteligentă și meticuloasă

Deoarece aveți o ușoară tendință de a fi supraponderali după sărbători, veți trece la exerciții pentru a vă ajuta să reveniți în formă. Datorită exercițiilor fizice, veți întâlni pe cineva într-o dispoziție similară și puteți da naștere unei noi prietenii. Când vine vorba de relațiile de dragoste, vei avea sentimente împrăștiate, care se vor reflecta în comportamentul tău față de partener. Prin urmare, nu ezita să vorbești despre lucrurile care te deranjează. Nu numai tu, ci și partenerul tău va aprecia acest lucru.

La începutul anului, Fecioarele se pot simți inferioare și melancolice datorită influenței lui Saturn. În loc să căutați companie și recunoaștere într-un mod disperat, ar trebui să vă dedicați pe deplin dezvoltării personale și să căutați în mod conștiincios să vă atingeți obiectivele propuse. Astfel, sentimentul de succes vă va ajuta să vă repuneți pe picioare. Această energie îi va atrage și pe alții către dvs., ceea ce va rezolva problema singurătății.

În ianuarie, veți avea și o tendință de a nu fi atent cu partenerul, și, pe de altă parte, veți fi supărat că nu vă acordă suficientă atenție nici el. Totuși, armonia în cuplu necesită un efort de ambele părți.

Balanță - Dreptate, simpatie, armonie și intelect

În ianuarie, Balanța va manifesta emoții foarte puternice. Vei avea parte de schimbări semnificative de dispoziție și îți va lua ceva timp pentru a-ți clarifica sentimentele. Se pară că nu știi ce vrei cu adevărat să faci cu viața ta, iar acest lucru te va deranja și vei ajunge să te afunzi în el. Lasă-te în voia sorții și nu lua decizii pripite în această perioadă. Mai degrabă, concentrează-te pe familia ta și mergeți împreună undeva în natură, unde vei găsi liniște și armonie.

Balanțele vor experimenta multe schimbări în luna ianuarie. Vă veți lua toate emoțiile foarte în serios, ceea ce va avea un efect imens. Când vine vorba de partenerul dvs., pot apărea greșeli vechi. Ar trebui să fiți atent și să încercați să vă controlați sentimentele și să fiți cât mai empatic posibil. În caz contrar, veți avea parte de multe conflicte.

Dacă vă simțiți obosit, luați o pauză și relaxați-vă puțin. Ar trebui să vă gândiți la obiceiurile zilnice, să încercați să dormiți mai mult, să beți ceaiuri din plante și să vă luați porția zilnică de vitamine.

Scorpion - Atent, prevăzător și empatic cu ceilalți

Scorpionii vor intra în noul an cu energie și entuziasm. Ianuarie va fi luna în care vei avea multă motivație și stimă de sine și nimic nu te va dezechilibra. Stabilitatea ta psihică va fi cheia succesului, atât la serviciu, cât și în viața privată. Scorpionii vor avea o dispoziție bună și pozitivă încă de la începutul anului. Veți fi și mai liniștiți decât de obicei și va fi imposibil să vă supărați. Cel mai important, ar trebui să fiți dvs. înșivă, așadar nu adoptați comportamentul altora.

În ceea ce privește sănătatea, aveți grijă de tractul urinar și de organele genitale, mai ales în prima jumătate a lunii. Atât domnii, cât și doamnele ar trebui să aibă grijă și să nu ignore semnalele corpului atunci când acestea le spun că ceva nu e în regulă.

Săgetător - Energic, plin de dorință și efort

Luna ianuarie va scoate la suprafață unele situații nerezolvate din trecut, iar Săgetătorii vor fi nevoiți să le redeschidă și să le rezolve pentru a putea merge mai departe. Te poți aștepta ca unii dintre foștii tăi parteneri să apară în viața ta și va trebui să discutați despre lucrurile pe care nu le-ați rezolvat încă. Poate se vor retrezi niște sentimente vechi, dar nu le lăsa să te cuprindă. Vei avea dificultăți de concentrare și vei fi destul de impulsiv în această lună, așa că încearcă să-ți controlezi emoțiile și lasă trecutul să fie trecut. Dacă sunteți singur, gândiți-vă bine cu cine vreți să vă petreceți timpul.

Săgetătorii nu se vor putea concentra la locul de muncă sau în timpul studiului. Acest lucru poate avea consecințe semnificative, mai ales când vine vorba de relații cu superiorii, care ar putea concluziona că nu vă pasă de locul de muncă și pot chiar să înceapă să caute pe cineva mai potrivit pentru poziția pe care o ocupați.

Capricorn - Practic, prudent și grav

În ianuarie, Capricornilor nu trebuie să le fie teamă de mari schimbări în viața lor. În această lună, îți vei descoperi abilități de lider și le vei folosi, mai ales la locul de muncă și s-ar putea să primești recompense financiare consistente pentru asta.

Punctele forte vor deveni mai evidente, veți putea stabili cu claritate ce vreți să realizați în acest an și, încă de la bun început, veți avea mult noroc, însă succesul în sine va veni în primul rând din munca în echipă.

Totuși, trebuie să ai grijă să nu răcești, în caz contrar ai putea avea probleme cu tractul și cu vezica urinară. Stai la căldură și ai grijă să bei suficientă apă.

Vărsător - Sentimental și romantic, cu dorință de experimentare

Chiar dacă în mod normal Vărsătorii sunt destul de moderați în deciziile lor, în această lună luarea deciziilor va fi punctul lor forte. Vei aborda totul cu mintea limpede și nu te vei lăsa controlat de gândurile tale. Vei folosi această nouă atitudine la locul de muncă, pentru că, de obicei, ești stresat de orice lucru mărunt și aduci tensiunea cu tine acasă.

În ianuarie, Saturn va avea cea mai mare influență asupra Vărsătorilor, oferindu-le perseverență și siguranță pentru respectarea promisiunilor. Datorită acestei calități, veți face mari progrese în dezvoltarea personală și veți fi mândri de propria persoană.

Pești - Percepție internă puternică și plină de inspirație

Luna ianuarie va scoate la suprafață multă energie creativă din tine și vei fi plin de idei noi, așa că ar fi păcat să nu te folosești de ea. Nu te teme să îți împărtășești părerea cu șeful tău și să aduci idei inovatoare în proiectele de la serviciu. Vei avea o mare șansă să fii apreciat.

Datorită lui Jupiter, Peștii vor avea imaginație în toate aspectele vieții lor. Fie că este vorba de modă, carieră sau casă, nu vă veți putea abține și veți inventa mereu ceva nou. Va fi o ocazie excelentă de a accepta unele proiecte noi sau pentru a descoperi unele activități pentru timpul liber.

Cu toate acestea, veți avea tendința de a-i uita pe cei dragi datorită tuturor ideilor și activităților, ceea ce va face ca relațiile să se răcească. Nu uitați să arătați dragoste familiei dvs. și să încercați să propuneți o activitate pe care o puteți face împreună. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu