DOAR JUMĂTATE DINTRE PACHETELE SCOASE LA VÂNZARE PENTRU PETRECEREA CRĂCIUNULUI PE RIT VECHI AU FOST VÂNDUTE DE HOTELURILE DIN STAȚIUNEA SOVATA

Distribuie pe:

“Începând cu 3 ianuarie, ne-am pregătit pentru piața din Republica Moldova cu pachete de Crăciun pe rit vechi. Este o cină festivă, în data de 6 ianuarie, cu meniu normal de Crăciun. Pentru evitarea aglomerării, la masă am optat pentru bufet suedez, deși pornim la capacitate de jumătate din sălile de restaurant. Vom funcționa cu două hoteluri din trei și avem 280 de turiști. Punem foarte mare accent pe sănătatea oamenilor, pentru noi sănătatea turiștilor este cea mai importantă. Trebuie să se distanțeze absolut toți, sunt verificați la intrarea în hotel să aibă certificatul verde, la piscină și restaurant sunt diferite serii, astfel încât să nu se depășească capacitatea maximă permisă. Menținem restricția de 50% din capacitate peste tot”, a precizat Andrei Rusu, director pentru dezvoltarea afacerii Balneoclimaterica SRL Sovata, citat de Agrepres.

El a adăugat că, în ultimii 4-5 ani, la Sovata nu a prea fost zăpadă de Crăciun, de Revelion și de Crăciunul pe rit vechi, iar din acest motiv apetitul turiștilor care preferă sporturile de iarnă este destul de redus.

“Încercăm să ne adaptăm și recomandăm serviciile noastre de piscine, de saune, eventual recomandăm și pârtiile de schi de pe Bucin, unde au pornit tunurile de zăpadă”, a mai spus Andrei Rusu.

Lasă un comentariu