NE SCRIU CITITORII

Distribuie pe:

Citesc și apreciez cotidianul “Cuvântul liber” întrucât dezbate teme de interes regional și național, din domenii diverse: economic, politic, cultural, medical, sportiv…

În aceste momente de cumpănă, când “libertatea forței” devastează pacea, liniștea, viața atâtor oameni, vecini de-ai noștri, e firesc să ajuți, să te implici, adesea uitând de propriile lipsuri, griji și necazuri. Consider, însă, că e mult mai important să nu ne uităm istoria, sacrificiile, jertfele strămoșilor noștri. Să nu uităm cine ne sunt, cu adevărat, prieteni și cine ne sunt dușmani.

Articolele “Un punct de vedere” și “Eu vreau pace, nu sunt neutru” ale domnului Mihai Tîrnoveanu exprimă atitudinea omului simplu, onest, inteligent, care nu uită adevărurile istoriei românilor, atât de mult vitregiți, umiliți, batjocoriți și asupriți de cei mai puternici.

În timpurile nesigure pe care le trăim e foarte important ca aceia care iau decizii în numele nostru, al celor mulți, să fie mult mai vigilenți, mai atenți la vorbe și fapte, să nu uite că, întotdeauna, poporul român a dorit pacea, liniștea, buna înțelegere cu vecinii.

Domnule Mihai Tîrnoveanu, vă mai așteptăm cu înțeleptele dumneavoastră puncte de vedere și afirm cu fermitate că, atât eu, cât și familia mea, prietenii și cunoscuții ne numărăm printre cei care nu fug nicăieri, dar doresc PACE pe Pământ.

MARIA PETRONELA - Gurghiu

Lasă un comentariu