FUNDAȚIA COMUNITARĂ MUREȘ ORGANIZEAZĂ AL 10-LEA CERC DE DONATORI

Distribuie pe:

Miercuri, 30 martie, de la ora 18, va avea loc a 10-a ediție a Cercului de Donatori Mureș pentru susținerea proiectelor comunitare. Evenimentul, organizat de Fundația Comunitară Mureș, se va desfășura la Multinvest Business Center (str. Gheorghe Doja nr. 64-68), în sala de spectacole de la etajul 6.

Cercul de Donatori este o comunitate de susținători locali al cărei scop este de a încuraja și sprijini inițiativele din oraș și din împrejurimi, prin colectarea directă de fonduri. Scopul Cercului de Donatori este de a aduce laolaltă inițiatorii unor proiecte comunitare selectate de echipa Fundației Comunitare Mureș pentru finanțare și susținătorii locali care să le sprijine financiar.

Donațiile pot fi făcute pentru trei proiecte selectate în cadrul celui de-al 10-lea Cercul de Donatori: Asociația ERA Direction: ERAcademy, Asociația Clubul Sportiv Înainte: Reabilitare prin înot și Asociația Samaritenilor din România: Salvați o viață!

Donație minimă recomandată: 50 RON.

Pentru a face o donație online și pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al Fundației sau evenimentul Cercul de Donatori de pe Facebook:

https://www.fcmures.org/cerc-de-donatori/

https://fb.me/e/302gHl7Wa, ne spunea Pálffy Zsófia, coordonator proiect.

B.B.

Lasă un comentariu