ZIUA MONDIALĂ A APEI 2022

Distribuie pe:

Administrația Bazinală de Apă Mureș a realizat, în colaborare cu Liceul Vocațional de Artă Tg. Mureș, o expoziție de pictură. Vernisajul a avut loc zilele trecute, la sediul Administrației Bazinale de Apă Mureș.

Au particiapat elevii care au realizat lucrările, coordonați de prof. Petre Căpriță și prof. Kolumban-Kantor Zita, dl Ilarie Opriș, președintele Asociației Artiștilor Plastici Mureș, conducerea și salariați ai Administrației Bazinale de Apă Mureș.

Proiectul lansat de Administrația Bazinală de Apă Mureș are drept scop formarea și educarea tinerilor în spiritul respectului pentru natură și asumarea responsabilităților de către aceștia în ce privește gestionarea rațională a resurselor naturale, cu o mare importanță în viața noastră: apa. Este important să aflăm care este rolul și impactul naturii în viața noastră și să o tratăm cu respect și considerație. Calitatea vieții noastre depinde de cum gestionăm relația pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei și de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viața noastră prin efectele pe care le are asupra sănătății și calității vieții. Elevii de astăzi sunt prezentul României și vor creea viitorul, ei trebuie să fie informați și învățați să respecte natura, preciza Călin FOKT, purtător de cuvânt ABA Mureș.

B.B.

Lasă un comentariu