ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada30-31 martie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 77 DE intervenții, după cum urmează: 15 incendii, o altă situație de urgență și 61 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Miercuri, 30 martie, în jurul orei 12.15, incendiu produs la o casă nelocuită în localitatea Dubiștea de Pădure. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Hodac și SVSU Gurghiu. În urma incendiului a ars materialul lemnos a construcției pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: focul deschis în spații deschise.

* Miercuri, 30 martie, în jurul orei 16.05, incendiu produs la un autoturism în localitatea Nazna, strada Principală. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. În urma incendiului au ars elemente combustibile din zona compartimentului motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

* Marți, în jurul orei 18.30, incendiu produs la o autoutilitară în municipiul Târnăveni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. În urma incendiului au ars elemente combustibile din zona compartimentului motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

În ultimele 24 ore au avut loc 12 incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Târgu-Mureș, Chibed, Cund, Deda, Sântioana de Mureș, Gogan, Bahnea, Chibed, Bezid, Coasta Mare și Reghin.

Au intervenit pentru stingerea incendiilor, pompierii militari din cadrul ISU Mureș după cum urmează: Detașamentele de Pompieri Târgu-Mureș, Reghin, Târnăveni, Punctul de Lucru Sovata și Deda, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Bahnea, Pănet și Chibed.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 8 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI și 12 misiuni de informări preventive produse pe raza județului Mureș cu privire la arderea vegetației uscată.

Lasă un comentariu