“TÂRGU-MUREȘ MARCHEAZĂ ȘI ANUL 2022 CU ACȚIUNI DEDICATE UNUI MEDIU MAI CURAT!”

Distribuie pe:

Încurajați de succesul și buna desfășurarea a campaniilor din 2021, în luna mai - 2022, colectarea “Pentru un mediu mai curat!”continuă la Târgu-Mureș!

În perioada 7-28 mai 2022, Asociația Recolamp, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureș și RO Ecologic Recycling, reia o amplă campanie de colectare voluntară a deșeurilor din echipamente electrice și electronice, sub sloganul “Pentru un mediu curat”.

“Putem spune că Mureș este mai curat «cu 80 de tone» după anul 2021.

Sprijinul necondiționat din partea Primăriei și receptivitatea exemplară a locuitorilor din Târgu-Mureș nu poate decât să ne încurajeze în demararea mai multor campanii pe viitor.

Și iată-ne din nou aici!”, a spus Sorin Boroș, Director Logistică, Asociația Recolamp.

Becuri, neoane, baterii, televizoare, frigidere, mașini de spălat sau aspiratoare pot fi aduse în fiecare sâmbătă, între orele 9-15, la unul din puncte de colectare selectivă special amenajate, după cum urmează:

7.05.2022 - Cutezanței (în spatele Restaurantului Diamant); Cutezanței (magazin Darina); Banat (zona Casa Mureșană); Pandurilor (zona benzinăriei Mol); Moldovei (zona Super); Brașovului (zona Dacia centrala termică).

14.05.2022 - în spate la Ansamblul Mureșul; Parângului (magazin Profi); lângă Grădinița Licurici (în spate magazin Palas); Rovinari (loc de joacă); Lavandei colț cu Iuliu Maniu (calea ferată); Libertății colț cu Bălcescu (stație autobuz).

21.05.2022 - Aleea Carpați (lângă magazin Darina); Voinicenilor (parc joacă); Sala Polivalentă; Casa Tineretului (parcare); Păcii colț cu Coșbuc; Făget colț cu Secuilor Martiri.

28.05.2022 - Aurel Filimon (zona parcare); Centru (lângă Catedrala mică); Gheorghe Doja (Timko - Alimentara non-stop); Panseluțelor (la Furnica); Ștefan cel Mare (parcare).

Cetățenii au la dispoziție și un serviciu de ridicare de la domiciliu a deșeurilor voluminoase sau cu greutate mai mare de 50 de kg prin programare la numărul de telefon 0748/19.67.67 - de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

Lasă un comentariu